Cum au fost surprinși Cătălin și Turcu după ce s-au certat? Imaginile care schimbă tot ce știam până acum!

Deranjat de gesturile făcute de Cătălin în ceea ce o privește pe Roxana, Turcu a decis să rupă relația de prietenie cu Cătălin, dar se pare că, între timp, lucrurile s-au schimbat.


In articol:

Turcu a fost puternic deranjat de gesturile pe care Cătălin le-a făcut în cadrul emisiunii, mai ales că acestea o vizau direct pe Roxana. La început a tratat totul cu indiferență, însă după lucrurile s-au complicat și deși în competiție cei doi au fost foarte apropiați, Turcu a decis să rupă orice legătură cu Cătălin.

Citeste si: Turcu si Livian si-au aruncat vorbe grele: ''Pe scandal, pe bataie, cand vreodata cu mine?''

Turcu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că în cadrul emisiunii nu are niciun prieten și că legătura dintre el și Cătălin a fost generată doar de acesta din urmă. 

Cum au fost surprinși Cătălin și Turcu după ce s-au certat? Imaginile care schimbă tot ce știam până acum!

În emisiune, Turcu a afirmat că nu are niciun prieten în competiție, dar adevărul este complet altul, asta dacă ar fi să luăm în considerare filmulețele postate de Cătălin pe instagram. 

Citeste si: Îi recunoști? Sunt doi dintre cei mai controversați concurenți de la "Puterea Dragostei"

Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" s-au filmat imediat după filmări, iar relația dintre ei pare una foarte bună. Turcu și Cătălin au dansat, au cântat, au râs, au glumit și s-au lăudat cu trupurile lor lucrate atent în sala de fitness, atmosfera fiind una foarte relaxată. Astfel, nici vorbă de un conflict între cei doi, ci din contră. 

"După o zi întreagă de filmat, uitați-vă ce vibe avem. Power of love,", a spus Cătălin. 

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, gest emoționant pentru părinții ei! Nimeni nu a știut asta până acum

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate