Îi recunoști? Sunt doi dintre cei mai controversați concurenți de la "Puterea Dragostei"

La prima vedere, în această fotografie sunt doar doi copii adorabili, însă astăzi, toată lumea îi cunoaște, iar participarea lor la "Puterea Dragostei" a dat naștere de multe ori unor discuții aprinse.


In articol:

Doi dintre cei mai controversați concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt cu gândul la perioada copilăriei, iar ca dovadă a acestui lucru stă o fotografie postată pe instagram.

Citeste si: Cristina Siscanu Ionescu, primele impresii de la filmarile "Bravo, ai stil!"; si-a "citit" adversarele

Îi recunoști? Sunt doi dintre cei mai controversați concurenți de la "Puterea Dragostei"

Timizi și inocenți, așa erau în copilărie Bianca și Livian, concurenții de la "Puterea Dragostei" care au fost de foarte multe ori în centrul unor discuții aprinse în timpul competiției. Fotografia din copilăria celor doi a fost postată de Bianca la story, pe instagram, colajul fiind realizat de fanii celor doi.

Bianca și Livian au format un cuplu în casa "Puterea Dragostei", s-au despărțit, iar acum relația celor doi stă sub semnul întrebării. În ciuda faptului că fanii au observat o apropiere între cei doi, iar în vloguri apar în continuare împreună, niciunul dintre ei nu a confirmat dacă au decis să mai ofere o șansă poveștii lor de dragoste. 

Citeste si: Ce se intampla in nou episod din ''Ma numesc Zuleyha''? Urmariti totul ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

Dacă ar fi să judecăm după gesturile lor, pare că Bianca își dorește să îl recucerească pe Livian, fiind surprinsă de multe ori ținându-l în brațe sau sărutându-l pe obraz.

Citeste si: Andreea Oprică se iubește pe bune cu Andy de la Puterea Dragostei! Ce răspunsul incredibil a dat bărbatul după ce toți au vorbit public despre relația lor!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate