Cum a reacționat Andreas, fiul pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îl au împreună, atunci când a aflat că părinții lui divorțează. Cu care dintre părinți locuiește acesta

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mar 2023, 18:39

Andreas a împlinit 12 ani în această iarnă și, în ciuda vârstei fragede pe care o are, a dat dovadă de foarte multă maturitate

Sursa: Instagram

Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat că divorțează, după aproximativ două decenii de relație. Aceștia au doi copii împreună, iar băiatul a rămas la Dinu, în timp ce fata locuiește cu Deea. Cu toate acestea, copiii se pot vedea zilnic, deoarece apartamentele părinților sunt în același bloc.

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat  în urmă cu două zile, pe 28 martie, chiar în ziua în care au anunțat că nu mai formează un cuplu. Pe cât de greu a fost divorțul, pe atât de greu a fost și momentul în care a trebuit să discute cu copiii despre schimbările care aveau să aibă loc și în viața lor.

Cum a reacționat băiatul pe care Deea Maxer și Dinu Maxer îl au împreună când a aflat despre divorț

Andreas a împlinit 12 ani în această iarnă și, în ciuda vârstei fragede pe care o are, a dat dovadă de foarte multă maturitate în momentul în care Dinu Maxer i-a spus că nu va mai forma un cuplu cu mama sa.

Dinu Maxer a recunoscut că certurile cu Deea Maxer erau la ordinea zilei, lucru ce nu a fost deloc greu de sesizat nici de către copii.

În momentul în care acesta i-a explicat cum va sta treaba de aici înainte, Andreas a oferit un răspuns care l-a lăsat cu gura căscată.

Citește și: „Păcat că dai o căsnicie de atâția ani, pe ce?! Gândește-te mai bine”. Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer l-ar fi părăsit pe Dinu Maxer. Acuzații grave din partea internauților

„Băiatul, aici vreau să revin la primul subiect despre cearta noastră zilnică, în momentul în care i-am spus amândoi, <<noi nu mai putem să stăm împreună, ne vom despărți, vom divorța>>, Andreas

a spus, după câteva zile, când i-am spus că aste este, mi-a spus: <<Tati, este mai bine așa, pentru că nu vă mai certați>>”, a mărturisit Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dinu Maxer a elucidat misterul presupusului amant

După ce Deea Maxer a postat mesajul prin care anunța divorțul, nu a trecut mult și câteva persoane au lăsat câteva comentarii prin care o acuzau de infidelitate. Din cauza unei relații apropiate pe care o are cu un medic, aceștia au ajuns la concluzia că el este vinovat pentru cele întâmplate.

În cadrul aceleiași emisiuni, Dinu Maxer a elucidat misterul și a spus că fosta lui soție și doctorul colaborează din punct de vedere profesional, deci este normal ca, între ei, să aibă loc o apropiere, dar nu este apropierea de care internauții vorbeau.

„Dacă eu, astă seară, ies în club și mă duc să mă distrez și cineva îmi aduce o frumusețe lângă mine și eu apar cu ea poimâine la un restaurant, asta nu înseamnă că femeia respectivă este cea care a despărțit cuplul Maxer”, a mai precizat Dinu Maxer.

Citește și: Deea și Dinu Maxer divorțează! Primele declarații ale vedetei: „Am decis să încheiem căsătoria după 18 ani”

Mai mult decât atât, acesta a spus că nici din partea lui nu a existat o a treia persoană și că divorțul lor a survenit în urma certurilor care au luat naștere din cauza diferențelor care apăruseră între ei.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!