Prima reacție a lui Dinu Maxer, după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume”. Motivele reale care au dus le despărțirea celor doi

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 mar 2023, 20:49

Cei doi au vorbit, pentru prima dată, despre divorț, în luna august a anului trecut

Sursa: Instagram

La o zi de când au anunțat divorțul, Dinu Maxer a făcut primele declarații despre separarea de Deea Maxer. Acesta a spus motivele reale care au stat în spatele decizie de a se despărți după aproximativ două decenii de relație.

Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat că divorțează, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Niciunul nu a mai spus nimic mai bine de 24 de ore, ceea ce a dus la apariția multor puncte de vedere.

De ce au divorțat Deea Maxer și Dinu Maxer

În cadrul unei emisiuni televizate, Dinu Maxer a declarat că ieri, 28 martie, în ziua în care au anunțat separarea, au și semnat actele de divorț, deși nu mai locuiau în aceeași casă de o lună.

Relația dintre ei se răcise atât de mult, încât devenise una banală, care nu mai semăna cu ce fusese la început.

Cei doi au vorbit, pentru prima dată, despre divorț, în luna august a anului trecut, deși problemele au început să apară de mai mulți ani. Dinu Maxer a declarat că ceea ce a dus la divorț a fost reprezentat de diferențele dintre ei ca persoane, dar și de diferențele profesionale care le-au marcat viața.

Actele de divorț au fost semnate, partajul a fost făcut și s-a decis ca fata să rămână la Deea Maxer, iar băiatul să rămână în grija lui Dinu Maxer. Acesta a ținut să puncteze faptul că nu au divorțat din cauza unui alt bărbat, așa cum se spune, între fosta parteneră și doctorul cu pricina fiind doar o relație profesională și de prietenie.

Citește și: „Păcat că dai o căsnicie de atâția ani, pe ce?! Gândește-te mai bine”. Cine este bărbatul pentru care Deea Maxer l-ar fi părăsit pe Dinu Maxer. Acuzații grave din partea internauților

„Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare, de obicei, semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară”, a declarat Dinu Maxer.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Momentul rupturii, reprezentat de apariția primului copil

Dinu Maxer a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că nu și-a dorit copii și că a avut nevoie de zece ani de la nașterea primului, pentru a accepta să îl facă și pe al doilea. În cadrul interviului acordat astăzi, acesta a mărturisit că nașterea primului copil a transformat-o pe Deea Maxer într-o varianta care nu l-a mai atras.

„(...) După ce s-a născut Maysa, am cunoscut o Deea matură, cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă.(...). Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume.

Citește și: Câți ani avea Deea Maxer când l-a cunoscut pe Dinu Maxer. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani

Prima dată, cuvântul divorț a fost rostit, în cuplul nostru, pe 15 august 2022. Relația s-a transformat într-o relație platonică, banală. Eu credeam că așa trebuie să fie relația după 18 ani”, a mai spus Dinu Maxer.

După ce a făcut aceste declarații, Deea Maxer i-a mulțumit pentru sinceritatea de care a dat dovadă, deoarece nu a mai lăsat loc de interpretări.

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!