El este medicul estetician pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia. Ce a declarat Mara Bănică despre zvonurile apărute: ''Asta mi se pare un pic incorect''

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 mar 2023, 11:41

Fanii au observat imediat chimia dintre cei doi

Sursa: Instagram Dinu Maxer/Deea Maxer - colaj Kanal D

În urmă cu doar două zile, Deea și Dinu Maxer au anunțat, pe rețelele sociale, că au decis s-o ia pe drumuri separate.

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a luat pe toată lumea prin surprindere.

După 18 ani de relație și doi copii făcuți cu iubire, nimeni nu s-ar fi așteptat ca lucrurile să se pericliteze între ei, dar iată că ce a fost mai rău, până la urmă, s-a întâmplat.

El este medicul estetician pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia

După despărțire, Deea Maxer a fost acuzată că ar fi renunțat la soțul ei pentru un alt bărbat.

Mulți oameni au tras concluzia, din postările de pe Instagram ale cântăreței, că cel pentru care l-a lăsat pe Dinu Maxer este chiar medicul ei estetician, cu care s-a afișat des în ultimul timp.

„S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul… Păcat că dai o căsnicie de atâția ani... pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul”, a scris un urmăritor, pe Instagram.

Citește și: Prima reacție a lui Dinu Maxer, după ce a anunțat divorțul de Deea Maxer: „Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume”. Motivele reale care au dus le despărțirea celor doi

„Asta am observat și eu, nu e rău că simte nevoia probabil de distracție, ceva nou, însă ce știu sigur e că bărbații nu sunt foarte diferiți, toți au defecte, la început e frumos, dar apoi când tragi linie, dezastru”,  a

mai adăugat un internaut.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Cu toate astea, Dinu Maxer a negat faptul că fosta lui soție ar avea sau va avea vreodată o relație cu medicul estetician.

„Deea are doar o relație profesională cu acel medic estetician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea , a lămurit Dinu Maxer.

Mara Bănică, despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer

Mara Bănică este una dintre vedetele care și-au dat cu părerea despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer, spunând că, dacă este adevărat că artista a dorit să divorțeze pentru un alt bărbat, ar întrista-o. 

Primul mesaj transmis de Deea Maxer, după ce Carmen Harra a spus că are un iubit încă de anul trecut, deși era căsătorită cu Dinu Maxer: „Să demonstrezi unora că nu au dreptate”

„Au scris anumite ziare de cancan să scrie că se subînțelege motivul pentru care ei s-au despărțit, că Deea ar avea pe cineva și acel cineva ar fi un doctoraș cu care e pozată pe Instagram și că la o primă vedere îți dai seama foarte ușor de faptul ăsta (n.r.: de chimia dintre Deea Maxer și medic). Ziarele scriu treaba asta, noi nu știm dacă e adevărat, dar dacă ar fi adevărat pe mine personal m-ar întrista, și vrei să-ți zic de ce? Pentru că eu pot accepta că, într-o relație, doi oameni nu se mai iubesc și când eu nu te mai iubesc vin și-ți spun: Nu te mai iubesc, nu mai sunt fericită, hai să ne despărțim. 

Citește și: Deea Maxer, în lacrimi după ce a anunțat divorțul de Dinu Maxer. Cât de afectată este aceasta de decizia despărțirii

Dar nu aștept, nemaiiubindu-te, să stau lângă tine și să-mi apară un alt Făt-Frumos și abia după să ne despărțim. Asta mi se pare un pic incorect, dar o fi adevărat”, a declarat Mara Bănică, într-o emisiune televizată.

 


Asiye din serialul Totul pentru familia mea a realizat un nou proiect de suflet alături de un celebru coleg de breaslă! Iată în ce ipostaze incendiare au fost surprinși și ce mesaj uluitor i-a transmis frumoasa actriță! „Te iubesc”