Cum a aparut Livian in emisiune, in plina criza legata de coronavirus

Livian a aparut cu masca in emisiunea "Puterea dragostei" de astazi, in plina criza legata de coronavirus.


In articol:

Fostul iubit al Biancai a avut masca, insa a dat-o jos, pentru a putea vorbi cu ceilalti concurenti.

Livian, tranșant în ceea ce o privește pe Bianca

Bianca și Livian au făcut un vlog pe canalul de youtube al concurentei de la "Puterea Dragostei" în care au vorbit despre relația lor din prezent. Nu, încă nu s-au împăcat, însă Livian nu pare deranjat de acest lucru, având în vedere că cei doi se comportă de parcă ar avea o relație, singura diferență fiind că nu se sărută.

Citeste si: Ce fac Andra si Mocanu dupa ce au fugit din Capitala in plina criza legata de coronavirus! Cei doi, la un pas de o mare nenorocire!

Ținând cont de faptul că viitorul lor împreună stă sub semnul întrebării, cei doi încă nu se pot gândi la o familie. Cu toate astea, Livian a ținut să îi amintească fostei sale iubite că indiferent de ce se va întâmpla între ei, ea va trebui să respecte o regulă impusă de el.

"Tu și dacă o să fii cu alt bărbat și o să faci un bebeluș, băiețel sau fetiță, tu tot Nelson o să îi pui numele.", i-a spus Livian Biancăi.

Bianca nu a fost foarte încântată de comentariul lui Livian și a ținut să îl contrazică.

"Nu ai zis că dacă ne căsătorim rămâne Comănici?", i-a răspuns Bianca.

La fel cum se întâmplă în majoritatea vlogurilor pe care le fac împreună, micile înțepături și atacuri nu au întârziat să apară, la fel și îmbrățișările tandre.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de deciziile Guvernului în epidemia de coronavirus! ”Nu știu, sper să ne revenim”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate