Culiță Sterp a răspuns la cea mai grea întrebare. Adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Carmen de la Sălciua

Pentru că situația actuală nu îi mai permite să meargă la concerte, Culiță Sterp a decis să interacționeze cu prietenii de pe instagram. A răspuns la cea mai grea întrebare și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Carmen de la Sălciua.


In articol:

Povestea lor de iubire s-a sfârșit, dar prietenii lor virtuali încă speră să îi vadă din nou împreună. 

Pentru că primește nenumărate întrebări referitoare la relația pe care a avut-o cu Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp s-a hotărât să pună capăt speculațiilor, vorbind deschis despre motivele care au dus la despărțire.

Citeste si: Cum a ajuns Jador sa colaboreze cu Lino Golden! Fostul concurent de la "Puterea dragostei" a dezvaluit el insusi totul!

De ce s-au despărțit Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua?

Au încercat în repetate rânduri să își salveze relația, dar de fiecare dată când au făcut acest lucru au ajuns în pragul despărțirii, motiv pentru care au decis să își spună "adio".

Dacă până acum ea a fost cea care a vorbit mai mult despre relația lor, acum, Culiță Sterp a hotărât că a venit momentul să lămurească lucrurile și să spună de ce el și Carmen de la Sălciua nu mai formează un cuplu.

Citeste si: Manuela și Andrei Poptelecan s-au atacat din nou pe instagram. Replici acide!

"Ok, hai să vorbesc și despre asta pentru că sunt foarte multe mesaje și cred că e ok să știți. Noi am mai încercat de câteva ori să ne împăcăm după ce am stat un an despărțiți, dar nu mai merge. În anul ăla eu am avut 2 sau 3 relații, ea a avut una cu un prieten de-al meu pe care îl știți și voi, după care s-a produs împăcarea noastră, dar nu mai era la fel. Nu dau vina nici pe ea, nici pe mine, dar e situația de așa natură, mereu apăreau certuri, discuții din trecut, știți voi...ciorba reîncălzită...Îi doresc multă sănătate și fericire și să își găsească un băiat exact așa cum caută ea. Adică perfect dacă se poate!", a scris Culiță Sterp pe instagram.

Ce relație există în prezent între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua?

Chiar dacă Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu mai sunt împreună, fanii celor doi au fost curioși să afle ce relație există între cei doi în prezent. Culiță Sterp a lămurit și acest aspect. 

"Cu orice fată cu care am stat am rămas în relații bune și prieteni pot spune. Din partea mea, la fel și cu ea am rămas prieteni și colegi. O să ne mai vedem pe la cântat și trebuie să dăm dovadă de respect unul față de altul și maturitate. Dacă nu s-a putut între noi nu înseamnă că trebuie să fim dușmani! Cel puțin eu așa gândesc!", a adăugat Culiță Sterp.

Citeste si: Adevărata relaţie dintre Alex Bodi şi presupusa amantă rusoiacă. Cine este femeia care l-ar fi despărţit de Bianca Drăguşanu

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies