Culiță Sterp a ajuns din nou la Poliție, după accidentul din Cluj! Care este motivul

Author: Diana Tilă
Actualizat: 21 nov 2022, 21:32

Culiță Sterp

Sursa: Facebook Culiță Sterp

Culiță Sterp a ajuns din nou în fața polițiștilor, după ce a provocat accidentul din Cluj.

Luni după-amiază, 21 noiembrie, Culiță Sterp a fost așteptat în fața oamenilor legii.  În urmă cu o săptămână, Culiță Sterp a provocat un accident grav în Cluj-Napoca. Astfel, fiul cel mare al mamei Geta a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: Culiță Sterp a postat primul mesaj de la accident. Cui era adresat acesta și cine este de partea lui

Culiță Sterp a ajuns din nou la Poliție, după accidentul din Cluj! Care este motivul

În acest context, anchetatorii au decis că artistul Culiță trebuie să se prezinte în fața polițiștilor săptămânal pentru a da cu subsemnatul, iar astăzi, a fost așteptat să apară la sediul Poliției din Hațeg, acolo unde cântărețul are domiciliul.

Acum, rămâne de văzut dacă mai este nevoie ca tânăra, care se afla în mașină cu Culiță la momentul accidentului, să fie audiată, vinovăția acestuia fiind deja dovedită prin alte mijloace.

Citește și: Iancu Sterp, mesaj tranșant după accidetul lui Culiță Sterp. Fratele artistului a răbufnit: ”V-ați trezit toți acum să-l judecați”

Săptămâna trecută, în cursul nopții de miercuri spre joi, în Cluj-Napoca, Culiță Sterp a fost prins de radar circulând cu mult peste viteza admisă, nu a oprit la semnalele polițiștilor, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a lovit o altă mașină care circula regulamentar, șoferul acesteia având nevoie de îngrijiri de specialitate, a păsărit locul accidentului, fiind ulterior găsit ascuns într-o toaletă publică.

Mai mult, artistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de  0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

Șoferul pe care l-a accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.

De asemenea, șoferul autoturismului, în vârstă de 32 de ani, care circula regulamentar a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

În acest context, Culiță a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, a rămas fără permis pentru o lună, este nevoit să plătească o amendă în jur de 2.500 de lei, dar și să respecte normele impuse de autorități.

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies