Culiță și Iancu Sterp vor învârti Roata Norocului, duminică, 28 noiembrie, într-o ediție incendiară, de la ora 20:00, la Kanal D!

,

Nu pierdeți o nouă ediție de senzație a emisiunii Roata Norocului, duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D!


In articol:

Duminică, 28 noiembrie, Bursucu și Ana Barnoschi v-au pregătit o nouă ediție spectaculoasă a indragitei emisiuni Roată Norocului, care va fi una de-a dreptul incendiară, deoarece invitații speciali vor fi frații Culita și Iancu Sterp, care vor veni pregătiți să câștige cât mai multe premii.

Cei doi îndrăgiți prezentatori Ana și Bursucu va așteaptă ca de fiecare dată cu multe premii fabuloase, invitați de seama ce vor realiza un show pă cinste, situații hazlii, multă voie bună și distracție. Ca în fiecare duminică, Ana Barnoschi va întruchipa un personaj și îl va enerva pe Bursucu deseori cu reacțiile și năzbâtiile sale. Ana va veni în platou cu multe mașini de jucărie pe care le va manevră din telecomanda, făcând astfel aluzie la faptul că cei doi frați Sterp dețîn mașini extrem de puternice și foarte scumpe.

ana barnoschi si bursucu

Ana Barnoschi, aparitie de senzatie la Roata Norocului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Culita și Iancu Sterp vor învârti Roată Norocului, duminică, 28 noiembrie, la Kanal D!

În această duminică se anunță o ediție incendiară Roata Norocului, în care Ana și Bursucu îi vor avea invitați pe cei mai celebri și îndrăgiți frați din showbiz, Culita și Iancu Sterp, care vor veni pregătiți să câștige cât mai multe premii valoroase pentru familia greu încercată de soarta pentru care vor lupta în concurs.

Cu un spirit al umorului dezvoltat și cu multă ambiție așa cum au demonstrat de fiecare dată, cei doi frați Sterp se vor strădui din răsputeri să descopere cât mai multe soluții ale puzzle-urilor puse în joc pentru a câștigă premii importante.

roata norocului la Kanal D

Fratii Sterp vor invarti Roata Norocului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ana Maria Barnoschi, surprinsa intr-o escapada in Grecia! A fost sau nu ceruta de sotie de iubitul ei? Iata ce dezvaluiri inedite a facut indragita vedeta!

Ca de fiecare dată pedepsele vor face deliciul publicului.

Iancu și Culita Sterp vor acceptă să execute pedepsele pe care le vor avea pentru a putea merge cât mai departe în concurs pentru a veni în ajutorul cazului social.

Atmosfera va fi completată că de obicei de bandul emisiunii, care va fascina publicul și invitații cu cele mai frumoase refrene și melodii. Nu ratați o nouă ediție de senzație Roata Norocului, duminică, 28 noimebrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Tonciu și sora sa, Lorena vor învârti Roata Norocului, duminică, 21 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

Nicușor Dan i-a umilit pe sindicaliștii STB: 'Nu a stat cu noi nici măcar un minut. Lucrul ăsta nu face decât să escaladeze conflictul'

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Andreea Tonciu și sora sa, Lorena vor învârti Roata Norocului, duminică, 21 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Luis Gabriel si Haziran vin la "Roata Norocului", duminica, 31 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu ratati o noua editie spectaculoasa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies