Andreea Tonciu și sora sa, Lorena vor învârti Roata Norocului, duminică, 21 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

,
andreea tonciu

Andreea Tonciu si sora sa vin la Roata Norocului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratați o nouă ediție incendiară Roata Norocului, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! Andreea Tonciu și sora să, Lorena vor încinge atmosfera în platou!


In articol:

Bursucu și Ana Barnoschi au pregătit o nouă ediție de senzație a emisiunii Roata Norocului, duminică, 21 noiembrie, care se anunță una de-a dreptul incendiară, deoarece invitatele speciale vor fi surorile Tonciu.
În ediția de duminică această, cei doi simpatici prezentatori Ana și Bursucu va așteaptă din nou cu multe premii valoroase, invitați ce vor crea o atmosfera de senzație, momente hazlii și multă distracție.

Așa cum ne-a obișnuit Ana Barnoschi va întruchipa și de această dată un personaj inedit și îl va exaspera pe Bursucu deseori cu intervențiile sale.

Andreea Tonciu și sora sa, Lorena vor învârti Roata Norocului!

Duminică, 21 noiembrie 2021, în nouă ediție a emisiunii Roata Norocului, Ana și Bursucu le vor avea că invitate speciale pe Andreea Tonciu și pe sora să, Lorena, care vor își vor încerca norocul pentru a veni în ajutorul familiei nevoiașe. Cele două surori se vor strădui să descopere cât mai multe soluții pentru puzzle-urile puse în joc, pentru a câștigă cât mai multe premii.

andreea tonciu

Andreea Tonciu si sora sa vor invarti Roata Norocului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador și Cătălin Moroșanu vin la "Roată Norocului", duminică, 7 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeți o nouă ediție de senzație!

Nu vor lipsi nici pedepsele hazli sau chiar ușor incomode atât pentru cele două invitate, cât și pentru cei doi concurenți. La un moment dat, Andreea Tonciu va trebui să spună numele unei persoane publice pe care nu s-ar sfii să o tragă de par. Iar vedetă recunoaște că nu ar fi numai o persoană, ci mai multe chiar. Lorena va interveni și va sublinia faptul că în acel fel le-ar da valoare acelor persone de fapt. Un alt moment savuros va fi cel în care Andreea Tonciu va trebui să danseze pe masă într-o ploaie de bani.

andreea tonciu

Andreea Tonciu va incinge atmosfera la Roata Norocului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Atmosfera creată de cele două invitate va fi completată cu multe refrene muzicale superbe cântate de bandul emisiunii. Nu ratați o nouă ediție de pomină Roata Norocului, duminică, 21 noiembrie 2021, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Vali Vijelie și Jean de la Craiova vor învârti Roata Norocului, duminică, 14 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Luis Gabriel si Haziran vin la "Roata Norocului", duminica, 31 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu ratati o noua editie spectaculoasa!

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zanni si Sebastian Chitosca vin la "Roata Norocului", duminica, 24 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D! Nu pierdeti o noua editie incendiara!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies