Cu ce se ocupa Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”, înainte să devină actriță

Author: Redactia WOWbiz
Foto(4)

Frumoasa Hilal Altinbilek, actrita care interpreteaza rolul Zuleyha, in indragitul serial “Ma numesc Zuleyha”, nu a debutat cu meseria de actor. Aceasta și-a început cariera în lumea modei, datorită calităților sale fiizice

Protagonista serialului “ Mă numesc Züleyha ”, actrița Hilal Altınbilek este bine cunoscută pentru frumusețea ei inegalabilă, adesea comparată cu înfățișarea Angelinei Jolie. În

vârstă de 30 ani, actrița a știut încă din clasele primare că visul ei este să ajungă în lumina reflectoarelor, astfel că după terminarea claselor 1-4 a început să ia lecții de actorie. Chiar dacă părinții acesteia au trecut printr-un divorț, ea rămas cu tatăl ei, acesta dedicându-și întreaga viață carierei profesionale și fiicei sale. 

I se spunea ca seamănă cu Angelina Jolie!

Tatăl ei a fost prima persoană care i-a spus ca seamănă cu Angelina Jolie, fapt pentru care tânăra s-a înscris la mai multe concursuri de frumusețe, urmând apoi cursurile Centrului de Arte Mujdat Gezen.

Hilal Altinbilek  consideră faptul că frumusețea ei o ajută destul de mult, fiind absolut eficientă în cariera ei de actriță. În schimb, nu doar frumusețea contează, ci și talentul pe care îl deține din plin.Deși, putea să urmeze o carieră în modeling, cu toate acestea, actrița din Züleyha a fost mai mult interesată de cinematografie.  

Aceasta și-a făcut debutul  în serialul Derin Sular, urmând apoi să primească rolul principal în serialul „Trandafirul negru” (Karagül), unde a dat viață personajului Özlem.

Au urmat apoi alte roluri printre care cel mai important, rolul principal Züleyha, din serialul „ Mă numesc Zulehya ”.

Citeste si: Cate operatii estetice are Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut celebra actrita!

Care este secretul frumuseții? 

Simplitatea și eleganța pe care le posedă au adus-o pe tânăra actriță în rândul actrițelor favorite de către public.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Întrebată care este secretul frumuseții ei, ”Zulehya” a declarat că este extrem de atentă la mâncare: ” Sunt foarte atentă la alimentație, la tot ce ține de nutriție.  Firește că mai sunt momente în care îmi fac poftele, însă recuperez făcând sport intens.”  

Pe lângă faptul că foarte riguroasă când vine vorba de alimentație, aceasta a mai adăugat faptul că își menține silueta practicând diferite sporturi:  ”Sunt o înotătoare foarte bună, fac saună, și joc badmington, sport pe care îl practicăm și în trecut. Pentru piele folosesc uleiul din semințe de smochine pe care îl beau regulat, dar îmi și masez pielea cu el. Încerc permanent să am grijă de mine, să mențin un echilibru în toate”,  a mărturisit actrița.

Citeste si: Celebrul actor Kerem Alisik (Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha"), ultimul cuvant! Are sau nu o relatie de dragoste cu frumoasa Hilal Altinbilek?

Viața amoroasă a artistei

Nu avem foarte multe detalii cu privire la ce se ascunde în inima actriței ce o interpretează pe Züleyha, întrucât aceasta este o fire destul de misterioasă și riguroasă, ferindu-și viața persoanală de camerele de filmat. Se face însă cunoscut faptul că aceasta a avut o relație cu actorul Mert Yazicioglu. 

Pentru talentul ei inegalabil, aceasta a fost premiată în 2019 la Golden Palm Awards cu titlul de ” Cea mai bună actriță” din serialul  Bir Zamanlar Çukurovași, Premiul Pantene Golden Butterfly, ”Cea mai bună actriță”  tot din Bir Zamanlar Çukurova.

Momente de panică și spaimă teribilă pentru Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, care a suferit recent un accident rutier! Iată ce a pățit celebra actriță!

Citeste si: Hilal Altinbilek nu lasa cartea din mana nici in vacanta