”Cromatica este excepțională” Rebecca a impresionat jurații în ediția de astăzi a emisiunii ”Bravo, ai stil”

Author: Madalina Maftei

”Cromatica este excepțională” Rebecca a impresionat jurații în ediția de astăzi a emisiunii ”Bravo, ai stil”

Sursa: Captură KANAL D

Rebecca a făcut senzație cu ținuta sa în această seară. Jurații, uluiți de combinațiile stilistice pe care concurenta le-a făcut.

Rebecca, apariție spectaculoasă în ediția de vineri, 16 iunie, a emisiunii Bravo, ai stil. Concurenta a impresionat cu ținuta sa. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Rebecca, ținută de excepție la Bravo, ai stil

Ținuta Rebeccăi a făcut senzație în platoul Bravo, ai stil, drept urmare, concurenta a primit trei steluțe din partea juraților.

Tânăra a recunoscut că a cerut păreri din partea mai multor prieteni cu privire la această ținută, cu care chiar și-a dorit să intre în competiție. 

Citește și: ”Sunt curioasă de unde este inspirația” Jasmine are dubii în privința ținutei pe care Andreea a purtat-o în această seară. Concurenta izbucnește în lacrimi

Maurice Munteanu:  Există foarte multe teorii pe care le putem dezvolta despre lungimea pantalonilor.

De când datează pasiunea concurentei pentru modă?

Rebecca:  De când știu să merg. Știu și ziua exact. Mama a venit acasă cu niște pantofi ascuțiți, aveam piciorul foarte mic și încercam să merg cu ei prin casă.  

Maurice Munteanu:  Mă impresionează totuși apariția din această seară, pentru că este o abordare stilistică la care nu m-aș fi așteptat în ce te privește. 

Cromatica este excepțională.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Rebecca:  Aici o să fiu sinceră. Am cerut și niște păreri, nu de la stiliști, dar de la niște prieteni care știu că se îmbracă bine.

Maurice Munteanu:  Arată ciorapul la cameră, dragă.

El trebuie să fie un pic târnosițel.

Raluca Bădulescu:  Nu mă așteptam să stăpânești zona asta stilistică grea. De la ce ai pornit? Te-ai inspirat de undeva?

Rebecca:  Ținuta asta am pregătit-o, voiam să intru cu ea în emisiune. Inspirația mea a fost filmul, după care Lady Gaga, iar restul s-a încropit în timp. Mi-a fost foarte frică să vin cu ținuta asta, iar peruca a fost ideea unei prietene.

Alexandru Abagiu:  Puteai să dai foarte repede în bară cu ținuta, cu geanta, cu ciorapii. Peruca este extrem de bine adaptată pentru culoarea ta de piele. Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai bune look-uri pe care le-am văzut în acest show.

Citește și: ”N-are background să îmi dau seama de ceva” Maria a trezit semne de întrebare în rândul concurentelor. Ce a observat Alexandra pe contul ei de Instagram