”N-are background să îmi dau seama de ceva” Maria a trezit semne de întrebare în rândul concurentelor. Ce a observat Alexandra pe contul ei de Instagram

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 iun 2023, 16:15

Maria este încă o enigmă pentru concurentele de la Bravo, ai stil, însă un detaliu a ieșit la iveală. Ce a observat Alexandra pe contul ei de Instagram?

Alexandra, una dintre cele mai noi concurente din cadrul competiției ”Bravo, ai stil!”, a recunoscut că are suspiciuni în privința Mariei. Aceasta a observat că pe contul de Instagram al concurentei există o mare discrepanță, mai precis, există o perioadă în care Maria nu a postat absolut nimic și astfel nu-și dă seama cu ce s-a ocupat într-o anumită perioadă.

Alexandra are suspiciuni în privința Mariei

 Alexandra a presupus că Maria și-ar fi putut ascunde anumite postări, pentru a avea un Instagram „curat” în timpul parcursului ei din emisiune. 

Ilinca Vandici:  Alexandra, de ce ai spus că pentru tine Maria rămâne în continuare o enigmă?

Alexandra:  Încă îmi rămâne puțin curiozitatea și față de Maria. Momentan nu știu nimic, s-a făcut Instagramul curat înainte.

Are postări din ultima perioadă, după din 2021 și între nu mai e nimic. Din 2022 nu cred că am văzut o postare la ea pe Instagram. N-are background să îmi dau seama de ceva, dacă înainte lucra cu cineva sau activa în domeniu. Din punct de vedere stilistic despre Maria nu pot să îmi dau seama ce făcea înainte. Unde e esența? Unde e zvâcul? Poți să cazi ușor într-un manechin care doar prezintă o ținută.
Asta era ideea, plus faptul că mi se pare că nu greșești. Un singur om care să nu facă nici măcar o greșeală...

Citește și: ”Sunt curioasă de unde este inspirația” Jasmine are dubii în privința ținutei pe care Andreea a purtat-o în această seară. Concurenta izbucnește în lacrimi

Maria:  Uite că se poate, dragă Alexandra.

Știu că îmi spusesei în culise că am o pauză în postările mele de pe Instagram. Știu că ai cunoștințe la fostul meu de muncă, poți să întrebi acolo, nu o să fie foarte greu. Nu vreau să dau numele pe post. Sunt niște chestii care se pot afla și nu e foarte greu. Până nu o să primesc dovezi de chestia asta, nu am ce să discut. Eu zic că nu am stilist, tu îmi zici că am, că e posibil să te ajute cineva.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alexandra:  Nu te-am acuzat că ai. Am spus că am dreptul să îmi pun un semn de întrebare. Nu e nimic ieșit din comun să mi se pară absurd că te îmbraci atât de bine zile, săptămâni, deja două luni la rând și să dai greș foarte, foarte rar și cu niște detalii foarte mici.

A șters sau nu a avut prea multe postări pe Instagram. Eu am ales să spun că are un Instagram curat, că nu pot să văd din spate cum își crea ea contentul pe social media.

Maria:  Niciodată nu am fost persoana care să stea pe Instagram și să posteze. Nu făceam nimic pe Instagram, în perioada aceea munceam, aveam facultate, niciodată nu a fost o prioritate pentru mine.

Ilinca Vandici:  Dar ai șters poze de pe Instagram?

Maria:  Nu, niciodată. Pe cele foarte vechi le-am arhivat.

Citește și: „Nu știu cum se face că nu reușești o direcție stilistică care să funcționeze” Raluca Bădulescu a luat-o la bani mărunți pe Ioana. Ținuta concurentei, sancționată