Cristina Mihaela isi iese din minti! "Alerg pe aici ca sa va despart pe voi! Unde suntem?" Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, vineri, 14 mai, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

,
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei
Cristina Mihaela le cere socoteala concurentilor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Mihaela este deranjata de reactiile bizare ale unor concurenti si lanseaza un avertisment. Aflati in editia de vineri ce se va intampla!


In articol:

Chiar daca unii dintre concurentii din casa Puterea dragostei incearca pe cat posibil sa isi vada de relatiile lor, altii uita parca pentru ce anume au intrat in emisiune si declanseaza doar conflicte si mari tensiuni.

Saptamana a inceput in casa iubirii intr-o atmosfera mai relaxata, insa ulterior lucrurile s-au schimbat radical, deoarece unii concurenti au reaprins vechile certuri, ajungandu-se chiar la comportamente violente.

Seria certurilor din editia de vineri, 14 mai, a emisiunii Puterea dragostei este deschisa de un scandal de proportiii in casa baietilor. Unde Andrei il infrunta pe Paul si se ajunge la jigniri urate si chiar la amenintari violente.

Pe de alta parte, Radu va rabufni din nou la adresa fetelor, dupa ce esecurile sentimentale se tin lant parca de acesta. Tanarul va incerca sa o puna la punct pe Cristina, cea de care a vrut sa se apropie in ultima vreme, dupa ce fusese respins de Ayda. Radu se va certa apoi si cu Aya si cu chiar si cu Amira, cea pe care o admira pana nu demult, spunându-le ca nu au ce sa caute in cadrul emisiunii deoarece nu vor să isi caute jumatatea, ci au venit doar pentru notorietate. Pe de alta parte, Amira ii reproseaza lui Radu ca se uita la toate fetele.

Cristina Mihaela rabufneste si le cere socoteala concurentilor violenti!

Tensiunile se muta si in casa fetelor, acolo unde Ayda cedeaza nervos dupa un schimb de replici acide cu Amira. Tanara isi iese din fire si sare sa o bata pe Amira, napustindu-se furioasa sa o puna la punct pentru jignirile lansate.

Puterea dragostei la Kanal D
Ayda si Amira ajung la cutite, in casa Puterea dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

In cele din urma, prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, va rabufni si le va cere socoteala tuturor celor care vor declansa astfel de conflicte violente in casa Puterea dragostei.

"Alerg pe aici după voi să vă despart? Unde suntem?", spune raspicat prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaelea.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 12 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Radu, un nou scandal cu Ayda: "Plecați acasă!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 13 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Aya, contre cu Alexandra și Codruț: "Vreau să mergeți acasă că aici..."

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 13 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Adriana își bruschează sora, pe Alexandra!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 13 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Aya, contre cu Alexandra și Codruț: "Vreau să mergeți acasă că aici..."

Surpriză uriașă la Euro 2020: Franţa s-a împiedicat de Ungaria

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 12 mai 2021 - A doua parte - VIDEO. Radu, un nou scandal cu Ayda: "Plecați acasă!"

Scandal uriaș între Alexandra si Maria! "Tu vii să mă arăți pe mine cu degetul când tu ești mai murdară ca mine!" Urmariți o ediție incendiară Puterea dragostei, joi,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies