Cristian Comanici, gest neasteptat! Ce anume il determina sa plece din emisiune si cum va reactiona Mariana? Urmariti o editie incediara Puterea dragostei, miercuri, 2 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 iun 2021, 18:36
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Cristina Mihaela, contrariata de gestul lui Comanici, de a parasi platoul emisiunii din senin! Aflati ce anume il va determina sa recurga la acest comportament!

Saptamana continua in casa Puterea dragostei in aceeasi atmosfera incordata, plina de tensiuni si certuri grave. Dupa ce in cea mai recenta Gala a emisiunii, au parasit casa doi concurenti Camelia si Selatin, pentru ca si-au dorit enorm acest lucru din motive personale, atmosfera din casa iubirii parea mai destinsa, insa treptat lucrurile au inceput din nou sa scape de sub control, iar concurentii au reveni la vechile neintelegeri si gelozii absurde.


Nici macar intrarea noului concurent in editia de marti, nu a restabilita pacea si ordinea in casa Puterea dragostei. Marius le-a facut o impresie buna fetelor inca de cum si-a facut aparitia, mai ales atunci cand a marturisit ca a incercat sa se apropie in mediul virtual de una dintre concurentele aflate in casa, mai precis de Adelina. Odata ajuns in casa baietilor, Marius nu a avut parte de o primire prea prietenoasa din partea celoralti concurenti, deoarece acesti s-au arata destul de retincenti si distanti, dupa ce au observat ca noul tanar le-a avertizat pe fete in privinta comportamentului unora dintre ei.

Comanici paraseste platoul emisiunii, fara sa dea explicatii! Ce se va intampla?

La un moment dat, Cristina Mihaela afla cu stupoare faptul ca unul dintre concurenti, Cristian Comanici, si-a scos lavaliera si a parasit platoul emisiunii fara a mai fi de acord sa mai intre la filmari. Prezentatoarea emisiunii o intreaba contrariata pe Mariana daca stie din ce cauza a iesit Cristian Comanici din platou si nu mai vrea sa revina, insa concurenta raspunde ca nu stie nimic, parand si ea la fel de nedumerita.

"Mariana, zi-mi si mie, de ce s-a suparat Cristi atat de tare pentru si-a scos lavaliera, s-a schimbat si nu mai vrea sa intre in emisie!", spune Cristina Mihaela.

Ramane de vazut in editia de miercuri, 2 iunie, ce anume il va determina pe Comanici sa recurga la un astfel de gest si mai ales de decizie se va lua in privinta lui daca se va constata ca a incalcat regulile emisiunii.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 31 mai 2021–Prima parte- VIDEO

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 1 iunie 2021 – Prima parte- VIDEO. Un nou concurent, Marius, intră în competiție! E atras deja de Adriana!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 1 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Un nou conflict Marinescu- Andrei!

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies