Surpriza de proportii in casa Puterea dragostei! Un nou concurent isi face aparitia in emisiune! Cine e fata pe care o place? Urmariti o noua editie incendiara, MARTI, 1 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

,
Puterea dragostei la Kanal D
Un nou concurent isi face aparitia in casa Puterea dragostei![Sursa foto: Captură KANAL D]

Fetele din casa Puterea dragostei sunt suprinde placut de aparitia unui nou concurent in casa Puterea dragostei!


In articol:

A inceput o noua saptamana la fel de tensionata in casa Puterea dragostei! Gala de duminica s-a desfasurat intr-o atmosfera mai calma, concurentii reusind sa isi controleze iesirile nervoase, iar la finalul serii au parasit competitia doi concurenti care si-au dorit acest lucru, Camelia si Selatin.

Iar in locul  celor doi concurenti care au plecat acasa vor intra in aceasta saptamana inca o fata si un baiat, gata sa isi caute jumatatea in casa Puterea dragostei.
Un prim concurent isi va face aparitia in editia de marti a emisiunii Puterea dragostei. Carismaticul Marius le va surprinde placut pe fete, insa si mai uluite vor fi acestea cand vor afla pentru cine a intrat tanarul.

Marius, noul concurent care le va surprinde pe fete cu aparitia sa!

Desi se asteptau sa apara un nou concurent, fetele de la Puterea dragostei vor fi extrem de surprinse in clipa in care Marius, noul concurent va pasi in casa iubirii. Insa si mai mare le va fi mirarea atunci cand tanarul le va destainui ca a tinut legatura in mediul virtual cu una dintre concurente, inainte ca ea sa intre in casa iubirii. 

Puterea dragostei la Kanal D
Marius, noul concurent de la Puterea dragostei va raspunde cu sinceritate fetelor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Totodata, Marius va incerca sa le marturiseasca fetelor cam tot ceea ce crede despre fiecare in parte, indiferent ca au sau nu un cuplu deja in casa Puterea dragostei. Astfel, tanarul o avertizeaza pe Maria de faptul ca din afara show-ului se observa clar ca Marinescu o ia peste picior de multe ori. In ceea ce o priveste pe Aya, noul concurent ii atrage atentia asupra faptului ca Andrei nu este atat de indragostit pe cat pretinde si ii motiveaza de ce anume considera acest lucru despre cuplul lor.

"Ne urmaream reciproc! Pana cand a intrat si ea in casa si dupa mi-a dat unfollow!(...) Marinescu face misto de tine!(...) Nu vad joculete intre voi! Cand esti indragostit, te joci, faci surprize, chestii, adica el mai mult cand prinde un subiect cu altcineva, cu baieti sau cu alte fete atunci explodeaza, in loc sa explodeze cu tine! Sa fie acolo cu tine! Te pierde asa!",

le va spune Marius fetelor.

Citeste si: Război între Alexandra și Mariana! Replici acide între cele două concurente. Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", luni, 31 mai, de la ora 11:00 și 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 31 mai 2021–Prima parte- VIDEO

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 30 mai 2021–Prima parte- VIDEO. Eliminare surpriză, nu se aștepta nimeni!

Apetitul lui Vanghelie pentru CEASURI pus din nou pe TAPET de DNA - Cadourile către Geoană ACTUL I, plată cu ceasuri pentru achiziția de PATINOARE, ACTUL II

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Război între Alexandra și Mariana! Replici acide între cele două concurente. Urmăriți o nouă ediție incendiară "Puterea dragostei", luni, 31 mai, de la ora 11:00 și...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 31 mai 2021–Prima parte- VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies