Cristian Comănici, acuzații dure: „Gagica ta a făcut bani grei în străinătate!” Ies la iveală noi detalii despre o concurentă. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 28 februarie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

,
Cristian Comănici, concurent la Puterea Dragostei în sezonul 3
Cristian Comănici, concurent la Puterea Dragostei în sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Finalul săptămânii aduce noi conflicte în casa Puterea Dragostei. În gala de duminică, 28 februarie 2021, Cristian Comănici va face acuzații grave la adresa unei concurente.


In articol:

Gala Puterea Dragostei din această duminică se anunță una incendiară și din care nu vor lipsi reproșurile, acuzațiile grave și momentele tensionate.

Concurenții vor continua certurile începute în timpul săptămânii, numai că, de această dată, se vor afla față în față și vor încerca să își impună punctul de vedere prin orice mijloace.

Cristian Comănici, în război cu Alexandra. Ce va spune despre concurenta de la Puterea Dragostei?

Cristian Comănici și Alexandra vor avea un conflict puternic în gala de duminică. După ce a trecut prin momentele dificile și chiar a amenințat că vrea să plece acasă, acum, Cristian Comănici îi va declara război Alexandrei. Acesta va sugera că Alexandra a făcut o mulțime de bani în străinătate, însă nu muncind, lucru care va stârni atât furia concurentei de la Puterea Dragostei, cât și pe cea a lui Codruț.

„Dacă nu te interesează subiectele, valea.(...) Gagica ta (n.r a lui Codruț) a făcut bani în străinătate, bani grei, și-a luat numai mașini scumpe.”, va spune Cristian Comănici despre Alexandra.

Tot în gala de duminică, Cazi și Andrada vor ajunge să își spună cuvinte grele, chiar dacă până acum părea că au o relație foarte apropiată.

„Pe mine măcar m-au părăsit părinții, nu i-am părăsit eu pentru emisiune. Înțelegeți?(...) Umblai cu sacoșa de rafie prin Bucureși, divo care ești!”,  va spune Cazi.

Ulterior, scandalul va căpăta amploare, iar cei doi concurenți cu greu își vor mai putea stăpâni nervii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cazi, atac dur la adresa Andradei: „Ești liberă, du-te la turc, la albanez!”

Alexandra, dezvăluiri despre Aya. Își dorește sau nu concurenta atenție din partea lui Marinescu?

După ce în ediția Puterea Dragostei de sâmbătă Aya și Andrei au anunțat că formează în mod oficial un cuplu, Alexandra o va ataca pe concurentă.

Îi va spune Ayei că, în realitate, aceasta își dorește în continuare ca Marinescu să îi ofere atenție.

„Pe tine te roade foarte tare pentru că Marinescu nu îți mai dă atâta importanță și nu îți mai dă curs la discuții.”, îi va spune Alexandra Ayei.

În cadrul galei Puterea Dragostei de duminică, 28 februarie 2021, băieții vor vota un băiat pe care nu îl mai vor în casă, iar fetele vor vota o fată pe care vor să o elimine din competiție.

Dacă vrei să vezi ce alegeri vor face concurenții urmărește emisiunea Puterea Dragostei duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Lucian și Cazi, discuție aprinsă la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă între cei doi?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Seya, pusă la zid de Romeo: „Ba Alex, ba eu!” Ce alegere va face concurenta de la...

Lucian Bode o subminează pe Raluca Turcan: Cât eu voi fi ministru, nu vor scădea pensiile și sporurile la MAI

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Marinescu, dezvăluiri despre Mariana: „Nu o să fie niciodată iubita nimănui pentru că...

Va deveni tată! Paul de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii: „Îmi porți copilașul în pântece!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies