Cristian Cioaca s-a indragostit? PRIMELE imagini dupa condamnare

Veste bomba! Cristian Cioaca iubeste! Ne-a marturisit-o chiar el in cele cateva ore pe care le-a petrecut la Curtea de Apel Pitesti.

Este  pentru prima data cand da ochii cu presa, de la condamnare! Oare inchisoarea a reusit sa-i stearga zambetul de pe chip? Si ce daca fostul politist e condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare, dragostea trece dincolo de gratii! Cel putin asa sustine fostul politist: "Iubesc! De aceea am slabit!".

Chiar daca in sala de judecata Cristian Cioaca parea abatut, cand a fost dus catre duba penitenciarului, s-a schimbat total! Sa fi fost faptul ca a dat ochii cu presa motivul? Oricum, se vede cu ochiul liber ca cele doua luni de detentie l-au marcat, iar gandul ca va sta dupa gratii mai bine de 15 ani il macina!

Zambetul lui Cioaca pare, totusi, de fatada! Si asta chiar daca nu duce lipsa de sustinatori. La instanta a mai aparut un inscris depus pentru anularea condamnarii, insa nu se stie cine l-a depus.

Aparatorul lui Cristian Cioaca a depus o cerere la instanta pentru a depista cine este persoana necunoscuta care il vrea in libertate. Oare sa fie persoana de care este indragostit Cristian Cioaca?

La termenul de azi, Cioaca nu a asistat mai multe de 15 minute. Instanta a amanat judecarea contestatiei in anulare. Sperantele nu au murit, insa. O fi indragostit, insa pedeapsa este pedeapsa. Si e clar cat ii este de greu lui Cristian Cioaca.

Cine stie, poate data viitoare, Cristian Cioaca ne va spune pe cine iubeste. Pe 26 septembrie va veni din nou la Curtea de Apel Pitesti la termenul stabilit pentru judecarea cererii de anulare a condamnarii!
##VIDEO120831##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate