Cristi Borcea a lovit-o pe fosta sotie până i-a învinețit ochiul? Milionarul a spus totul despre relația cu aceasta

,
Cristi Borcea
Cristi Borcea, a lovit vreodată o femeie?

Cristi Borcea este un personaj controversat din showbiz-ul autohton, este cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu mai multe femei, dar și pentru averea pe care a reușit să o dobândească de-a lungul timpului


In articol:

Cristi Borcea este un bărbat șarmant care a reușit să fure inimile multor femei. Însă, omul de afaceri nu este atât de cuceritor pe cât pare, în emisiunea din această seara 40 de întrebări cu Denise Rifai, milionarul a dat cărțile pe față și a răspuns la una dintre cele mai controversate întrebări.

Cristi Borcea a lovit vreo femeie?

Invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, acesta a fost întrebat dacă a lovit vreodat o femeie. În urmă cu ceva timp, pe când Borcea era căsătorit cu Alina Vidican, în presă au apărut mai multe imagini cu fosta soție cu ochiul vânăt. De asemenea, la acea vreme Cristi Borcea era după gratii, iar fosta soție îl vizita foarte des. De multe ori a fost surpinsă cu zgârieturi. 

A lovit-o Borcea pe Alina Vidican?

Motivul pentru care Cristi Borcea ar fi lovit-o pe Alina Vidican în vizita la penitenciar, ar fi fost pentru că aceasta i-a spus că prima lui soție, Mihaela Borcea, îl vizitează prea des. Fostul acționar de la clubul Dinamo s-ar fi enervat și a lovit-o.

”Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu s-a întâmplat și nu s-a certat niciodată cu Mihaela, nu a fost absolut nicio discuție. Alina cu Mihaela veneau tot timpul împreună la mine la vizită, se înțelegeau foarte bine. Deci întotdeauna Alina și Mihaela s-au înțeles foarte bine. La cămin conjugal, n-am avut niciodată în penitenciar și nu aveai cum... astea sunt doar prostii și fabulații”,  a declarat Cristi Borcea în cadrul emisiunii.

Citeste si: Secretele averii lui Cristi Borcea! Câţi bani avea "ascunşi" afaceristul la Revoluţie

Cristi Borcea a spus totul

Borcea a recunoscut că nu a lovit-o niciodată pe Alina de câte ori a fost în vizită la închisoare sau din cauza Mihaelei Borcea. Însă, omul de afaceri a spus adevărul, a agresat-o în alte contexte.

”În alt context da, dar nu cât am fost în penitenciar”, a spus Borcea în cardul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citeste si: Ce cadou i-a făcut Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui: „Azi este despre el”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Cristi Borcea vine astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D! “Ați lovit vreodată o femeie?”, una dintre întrebările la care celebrul afacerist...

Date alarmante de la Agenția Europeană a Mediului: fumatul pasiv, poluarea, statul la soare și azbestul cauzează 10% din cancerele din lume

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cristi Borcea, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 19 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies