Coronavirus provine dintr-un laborator din Wuhan? Pompeo spune că sunt “dovezi enorme” că noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat duminică, la emisiunea This Week de la ABC, că există “dovezi enorme” că noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan.

Întrebat de moderatoarea emisiunii dacă a văzut ceva care să îi ofere convingerea că virusul are ca origine un laborator din Wuhan, Pompeo a răspuns: “Martha, sunt dovezi enorme că acolo a început. Am spus de la început că acesta este un virus cu originea în Wuhan, China. Cred că toată lumea vede asta acum. China a mai infectat lumea în trecut şi a operat laboratoare care nu se ridică la nivelul necesar. Nu este prima dată când lumea este expusă virusurilor ca urmare a unor greşeli de la acel laborator din Wuhan. Trebuie să se facă verificări ca să fim siguri, dar vă pot spune că sunt dovezi semnificative că acesta a venit de la acel laborator din Wuhan”.

Mike Pompeo a mai afirmat, când a fost întrebat dacă el crede că este un virus creat de om sau modificat genetic: “Cei mai buni experţi par să gândească până acum că este creat de om. Nu am motive să nu îi cred în acest moment”.

Joi, Donald Trump a declarat că se gândeşte la noi taxe contra Beijingului după ce, potrivit preşedintelui american, a devenit sigur că noul coronavirus a provenit dintr-un laborator din Wuhan şi nu dintr-o piaţă locală de animale.

Citeste si: Profesorul Alexandru Rafila, avertisment pentru romanii care vor sa cumpere Remdesivir online! "Nu se administreaza acasa si nu se administreaza preventiv!”

Citeste si: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt despre pensiile romanilor: "Este prioritar ca Guvernul să respecte pensionarii"

Citeste si: Tara care a devenit cea mai sigura din lume din punct de vedere al luptei impotriva COVID-19! Intr-o luna, cazurile au scazut de la 460 la 16!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate