Copii de 12 ani, prinși în mirajul păcănelelor! Este un fenomen îngrijorător, care a cuprins toată țara și care transformă din ce în ce mai mulți copii în sclavii unei industrii scăpată de sub control!

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 mar 2023, 12:21
asta-i romania Foto(5)

Mihai Ghita, prezentatorul emisiunii Asta-i România

Sursa: Captură KANAL D

O „adevărată” pandemie de jocuri de noroc! Din ce în ce mai mulți copii sunt prinși în mirajul păcănelelor încă de la vârsta de 12 ani, spre disperarea părinților lor! În realitate, doar doi jucători ies mereu în câștig: Statul și patronul de păcănele.

Emisiunea Asta-i România a adus în atenția publicului detalii șocante despre acest fenomen care capătă din ce în ce mai multă amploare. Oricât de săraci ar fi, tot mai mulți români găsesc ceva mărunțiș pe care să-l joace la aparate, în speranța că de mâine se vor îmbogăți. Pe hârtie, avem oficial 100.000 de dependenți de jocuri de noroc, însă, în realitate, nimeni nu știe, de fapt, câți dintre noi au căzut în patima

păcănelelor. Suntem în față unui adevărat fenomen îngrijorător, care a cuprins toată țara, și care transformă copii de 12 ani în sclavii unei industrie scăpată de sub control. În realitate, doar doi jucători ies mereu în câștig: Statul și patronul de păcănele. 

Copii de 12 ani, prinși în mirajul păcănelelor! Este un fenomen îngrijorător, care a cuprins toată țara

Ce anume îi lipsea unei țări sărace, cu spitale bolnave, drumuri

că după război, sărăcie la tot pasul și autorități prezente doar la alegerile? O „pandemie” de jocuri de noroc! Un „virus” periculos care a infectat iremediabil mințile celor vulnerabili

Citește și: Caz șocant în Pitești! Un cunoscut om de afaceri a fost ucis de propriul lui fiu! Tânărul a devenit călăul tatălui sau, sub influența unor substanțe interzise! Teribila crimă a scos la iveală detalii cutremurătoare!

„Ai speranța că azi la păcănele un leu de pui, mâine el va scoate pui! Da și speri din tot sufletul că norocul să te lovească și din o sută de lei să faci o mie de lei! Și în totdeauna în momentul în care pierzi, dorința rămâne totuși, pentru că ești hrănit cu ea mereu și aici are o legătură tot ce vedem în jur de la povești

de oameni care au câștigat sute de mii de lei, până la toate reclamele care ne bombardează orice mijloc de comunicare deschidem!”, a precizat sociologul Gelu Duminică.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Fenomenul păcănelelor sub toate formele lui câștigă din ce în ce mai mulți adepți care își joacă soarta de bunăvoie la ruletă. La început, cu toții își caută norocul, însă la sfârșit află că și-au găsit ghinionul. Așa arată dramele, destine ruinate, familii destrămate și chiar sinucideri.

Poștărița cu ATV! Ea este femeia care deschide ușa dar și sufletele oamenilor din cel mai izolat sat din Apuseni!

„Cu siguranță are legătură și cu nivelul de trăi și se vede cum în țările din Africa Subsahariană cum la fel cresc problemele legate de consum, este mirajul banilor ușor obținuți!”, a spus Viorel Român, psihoterapeut specializat în adicții.

Citește și: Povestea impresionantă a bătrânelului care trăiește într-o moară de apă veche de peste un secol: ”Am măcinat zi și noapte”

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”