Constanția se simte nedreptățită din cauza colegelor ei! Ce i-au făcut fetele concurentei: „De-a dreptul nedrepte”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 mai 2023, 21:03

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Constanția a vorbit despre faptul că se simte neîndreptățită.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Constanția a vorbit despre faptul că se simte nedreptățită de colegele ei din cauza nominalizărilor făcute.

Constanția se simte nedreptățită din cauza colegelor ei

Astăzi, Constanția și-a pregătit o ținută pentru a pleca pe o insulă pustie, departe de toată lumea rea.

„Păi, Ilinca, m-am săturat aici de atâta lume rea. Mă duc pe o insulă numai cu maimuțe să mă joc cu ele, să vorbesc cu ele”, a spus Constanția.

„În continuare nominalizările fetelor ți se par nedrepte?”, a întrebat Ilinca Vandici.

„În continuare mi se par de-a dreptul nedrepte!”, a răspuns Constanția.

„În față era și Carina, și în momentul acela m-am gândit să aleg pe cineva care poate ar avea un punctaj mai mic decât cel luat de Carina pentru a nu pleca Carina acasă. Nu am vrut să plece Carina acasă”, a explicat Georgiana în backstage, despre motivul pentru care a ales să o nominalizeze pe Constanția spre eliminare.

„Neîndreptățită mă simt, a cincea oară. Din șase eliminări, de cinci ori nominalizată, și nu așa de o fată, două, de toate! Adică atunci când sunt nominalizată, sunt nominalizată de 80-90% dintre colege”, a declarat Constanția.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu vreau să fiu răuță, că nu e vorba de a fi răuță aici, dar mai urmăriți-ne și când stăm în culise cum suntem îmbrăcate și cum venim de acasă, că și asta poate să

vă dea de înțeles”, a spus Iris.

Georgiana a folosit-o pe Constanția pentru a o salva pe Carina

Constanția a explicat că Georgiana i-a spus că motivul pentru care a nominalizat-o a fost s-o salveze pe Carina, fapt care a făcut-o să înțeleagă că a fost folosită ca un scut pentru salvarea Carinei.

„Georgiana mi-a spus că a fost o strategie ca să nu plece Carina acasă, m-a votat pe mine pentru că pe Beatrice n-o putea vota fiindcă a fost foarte votată și m-a votat pe mine pentru

că aș fi mai puțin votată decât Beatrice, ca să mai rămână Carina în competiție”, a spus Constanția.

Citește și: Jurații s-au săturat! Georgiana a primit un ultim avertisment: „Eu nu-ți mai dau Bravo, ai stil!”

„Nu este suficient de drept, până la urmă a și spus că este o strategie dar oarecum este un argument mai pertinent decât să ne ascundem după perdea și să zicem nu mi-a plăcut cum te-ai îmbrăcat, nu-mi place gala asta...

Toate fetele când mă nominalizează spun asta. Iris de câteva ori, Beatrice spunea că nu-i place. Așa nominalizez și eu pe oricine și zic că nu-mi place”, a continuat Constanția.

„Stilistic rezonez mai mult cu celelalte fete”, a reacționat Beatrice.

Cu bune și cu rele, în final, Constanția a fost pe placul juraților și a reușit să obțină trei steluțe pentru ținuta ei.

Citește și: Carina, în lacrimi după jurizare. Tânăra a răbufnit: „Am înțeles. Nimic din ce fac eu nu e bine”