Conferințele, vacanțe pe banii statului?! Ce spune Sorin Grindeanu: "Doar biletul meu de avion costa 10.000 de euro"

,

In fiecare sâmbătă, la Kanal D, începând cu ora 22:00, Denise Rifai vă așteaptă cu invitați din lumea mondena, politica sau personalități marcante din România.

Sorin Grindeanu, viceprim-ministru și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, este invitatul din această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ministrul Grindeanu spus daca sunt sau nu conferințele vacanțe pe banii statului.

Citeste si: Ce vârstă are Sorin Grindeanu. Iată cu ce se ocupa ministrul Transporturilor şi Infrastructurii înainte de a intra în politică

Conferințele, vacanțe pe banii statului?! Ce spune Sorin Grindeanu

În anul 2019, Grindeanu a participat la o conferință internațională în Insulele Azore, pe tema serviciilor poștale! Acesta ar fi fost însoțit de consiliera sa Cătălina Miriţă, considerată și Miss Buzău.

Organizator a fost Autoritatea de Reglementare din Portugalia (ANACOM), cu sprijinul ERGP. 

Însă, jurnaliștii au observat că în sistemul intern al ANCOM Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță au apărut separat de restul grupului. Aceștia au fost trecuți pe listă între 27 și 28 iunie 2019, în timp ce Eduard Lucian Lovin, vicepreședintele ANCOM, șeful de serviciu Eugenia Oană și consilierul juridic Constantin Gabriel Maradin au apărut ca participanți între 27 și 29 iunie 2019.  

Citeste si: Ce avere are Sorin Grindeanu. Câte case are ministrul Transporturilor și Infrastructurii

În acest context, Denise Rifai l-a întrebat pe Sorin Grindeanu dacă sunt conferințele vacanțe pe banii statului.

Iată ce a declarat ministrul Transporturilor.

"Pentru unii da, pentru mine niciodată nu au fost. În primul rând, nu eu am ales locația asta. Este o conferință în care era obligatorie prezența delegației ANCOM-ului din România. Organizată de Portugalia. Echipa de la ANCOM a fost mult mai largă. Acestea se țin anual. La unele am refuzat să merg.

În 2017 am devenit președintele ANCOM-ului, iar în 2018 am fost ales președinte, pe un an, la Organismul Mondial. În momentu în care a trebuit să predau mandatul, se organiza în Vanuatu. Trebuia să fiu prezent, să predau mandatul ca fost președinte. Am refuzat să merg, cu tot minusul de imagine pe care România l-a luat, pentru că mi s-a părut extrem de scumpă toată deplasarea. Nu trebuia să merg singur, ci cu întreaga delegație. Am reușit să gestionez lucrurile să explic de ce nu merg.

Apropo de Cătălina Miriţă, să știți că a dat concurs la ANCOM. În acest moment, este angajată, nu e pe cabinet la nimeni, prin urmarea unui concurs și din datele pe care le am eu își face bine treaba la ANCOM. Știți cât costa doar biletul meu de avion?! 10.000 de euro", a declarat Sorin Grindeanu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, de Moș Nicolae! Noul concurent, Bogdan și-a făcut apariția într-un mod spectaculos! Iată cine este fata pentru care a...

Ziua Forţelor Armate ale Ucrainei | Zelenski: 'Vă doresc un singur lucru – victoria! O meritaţi!'

Fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, de Moș Nicolae! Noul concurent, Bogdan și-a făcut apariția într-un mod spectaculos! Iată cine este fata pentru care a...

3 filme scoase de youtuberii români. Ai la ce să te uiți în timpul liber

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies