Comentariul neașteptat pe care Mama Geta i l-a lăsat lui Culiță la o fotografiei. Internauții s-au prăpădit de răs. Cum a reacționat artistul: ”Te ajut să le vinzi”

,

Mama Geta l-a luat prin surprindere pe Culiță cu un comentariu la ultima sa fotografie postată în online. Cum a reacționat artistul când a văzut ce i-a scris cea care i-a dat viață?

Mama Geta este foarte activă în mediul online și nu ratează nicio postarea a copiilor săi. Recent, Culiță Sterp a postat o nouă fotografie, iar comentariul lăsat de cea care i-a dat viață a fost un deliciu.

Culiță Sterp, luat prin surprindere de comentariul mamei Geta

Culiță Sterp este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui.

În ultimele zile, o mulțime de evenimente au avut loc în familia sa, nunta Getei, sora lui mai mică, dar și ziua de naștere a logodnicei sale, căreia i-a făcut un cadou de zile mari, i-a cumpărat o mașină în valoare de 100.000 de euro.

Citeste si: Ileana Sterp nu a putut rămâne indiferentă și a oferit prima reacție după declarațiile pe care cumnata sa le-a făcut despre familia lor. Cum vede sora lui Culiță Sterp întreaga situație: ”Dacă ea a considerat că trebuie să spună lucrul ăsta”

În urmă cu puțin timp, artistul a postat, pe Instagram, o nouă fotografie, în timp ce se află în pădure. Acesta nu a trecut neobservat de mama Geta, care imediat i-a comentat la poză, întrebându-l dacă este cu oile prin pădure. 

”Facem foarte bine! Tu ce faci? Cu oile prin pădure cumva? Știam eu că mă ajuți și ești cel mai harnic!!!❤️❤️❤️❤️👍”, a

comentat mama Geta la fotografia lui Culiță.

Reacția lui Culiță nu a întârziat să apară, acesta i-a spus mamei sale că mai bine o ajută să le vândă, că la asta se descurcă cel mai bine.

”@mama.geta 😂😂😂lasă ca vin și te ajut să le vinzi, mai bine”, i-a comentat Culiță.

Urmăritorii artistului s-au prăpădit de râs și au comentat într-un număr foarte mare: ”cine cunoaște, știe! Oile le faci greu si se vând ușor si cine a crescut la oi le are in sânge, e o munca grea, respect crescătorilor de oi ❤️👏/ @culita.sterp atenție la capre😂”

Citeste si: Geta Sterp, de la nuntă, direct la oi! Ipostaza inedită în care a fost surprinsă chiar de fratele ei, Iancu: "Nu știu cum de a lăsat-o Sebi"| Video

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ipostaza inedita în care s-a fotografiat Iancu Sterp după nunta Getuței. Puțină lume a avut ocazia să îl vadă cum e cu adevărat

Problema carburanţilor din Ungaria devine critică: MOL importă din Slovacia, dar a atins limitele capacităţilor sale logistice

Ipostaza inedita în care s-a fotografiat Iancu Sterp după nunta Getuței. Puțină lume a avut ocazia să îl vadă cum e cu adevărat

Ileana Sterp nu a putut rămâne indiferentă și a oferit prima reacție după declarațiile pe care cumnata sa le-a făcut despre familia lor. Cum vede sora lui Culiță Sterp întreaga...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies