Clotilde Armand este acuzată de șantaj și de constituire de grup infracțional

,
clotilde-armand-primăria-sectorului-abuz-șantaj-constituirea-unui-grup-infracțional

Clotilde Armand este acuzată de șantaj și de constituire de grup infracțional

[Sursa foto: Facebook: Clotilde Armand]

Clotilde Armand și mai mulți angajați ai primăriei Sectorului 1 sunt acuzați de: șantaj, de abuz în serviciu și de constituire de grup infracțional. Totul a început cu o plângere depusă împotriva primarului Sectorului 1.


In articol:

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, alături de mai mulți angajați ai instituției, sunt acuzați de fapte foarte grave. Mai exact, este vorba de: abuz în seriviciu, constituirea unui grup infracțional și șantaj.

Conform romaniatv.net, un om de afaceri a depus o plângere penală împotriva lui Clotilde Armand.

Acuzația pe care i-a adus-o este acea de interdicție de construire a unui bloc ce trebuia să se afle pe Bulevardul Ion Mihalache.

Conform spuselor acestuia, toate actele pe care el le avea erau corecte și legale, iar singurul lucru de care mai avea nevoie era planul urbanistic detaliat pe care Clotilde Armand a refuzat să i-l ofere. În urma acestui incident, omul de afaceri de depus o plângere la Parchetul Capitalei.

Dosarul a fost înaintat procurorilor DIICOT, iar Clotilde Armand, Cristian Munteanu, Dan Milea și Oliver Păiuși au fost acuzați de constituire de grup infracțional organizat, de șantaj și de abuz în serviciu.

clotilde-armand-primăria-sectorului-abuz-șantaj-constituirea-unui-grup-infracțional

Clotilde Armand este acuzată de șantaj și de constituire de grup infracțional

[Sursa foto: Facebook: Clotilde Armand]

Clotilde Armand, acuzată de faptul că blochează PUD-urile Sectorului 1

Consilierul local PNL Dinu Gheorghe susține că primarul Clotilde Armand blochează PUD-urile împreună cu viceprimarul Oliver Păiuș.

Citeste si: Ce salariu are Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1

„Situaţia e dramatică. Doamna Armand, împreună cu viceprimarul Oliver Păiuş, blochează toate PUD-urile din Sectorul 1, tot ce fost până acum în ultimii doi ani le-a ţinut la sertar şi ne-am trezit în ultima şedinţă că aveau azivele expirate.

Cu alte cuvinte, oamenii au aşteptat pe legislaţie şi corectitudinea pentru a respecta toate criteriile şi s-au trezit că, din cauza timpului trecut, le-au expirat avizele.

Noi nu o lăsăm. Am făcut adrese către toate autorităţile competente, pentru a verifica ce face şi ce nu face. Considerăm că sunt foarte multe ilegalităţi comise în Primăria Sectorului 1.

Din ce am înţeles, nu avem informaţii oficiale. Toate proiectele de PUD sunt blocate. În loc să se respecte termenele oficiale care ar trebui să treacă prin comisii şi să ajungă în faţa Consiliului Local, acestea sunt ţinute la sertar, fără niciun motiv şi fără nicio explicaţie.

Acum trei săptămâni, am avut un cetăţean care a leşinat, a făcut AVC în sala de Consiliu Local, tocmai pentru că viceprimarul şi Clotilde Armand nu respectă legea”, a spus consilierul PNL.

Citeste si: Părinții care locuiesc în Sectorul 1 al Capitalei și nu își permit o bonă pot solicita bani de la Primărie

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, conform antena3.ro, Primăria Municipiului București a amendat-o pe Clotilde Armand cu suma de 5.000 de lei „pentru nerespectarea prevederilor articolului 142 (alin. 5) din Anexa 1 a HCGMB nr. 345/ 2020 privind Aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Salubrizare în Municipiul București”.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andrei Caramitru îi acuză pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand de „paragina” din București. Acesta suține că nu ar mai trebui să aibă funcții de conducere

Plafonarea facturilor se face tot din banii românilor: ANRE anunță că furnizorii de energie încasează peste 2,44 miliarde de lei

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

REACȚIA Primarului Nicușor Dan după ce un tânăr a fost mușcat de șobolan în București: "Nu putem să-i controlăm în totalitate"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies