Ce salariu are Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1

,
Clotilde Armand  salariu
Ce salariu are primarul Sectorului 1 Clotilde Armand

Primăria Sectorului 1 cheltuiește mai mult de 3 milioane de lei lunar pe salariile angajaților. Iată ce salariu are Clotilde Armand .


In articol:

Primăria Sectorului 1 cheltuiește peste 3 milioane de lei pe lună pe salariile celor circa 320 de angajați din instituție (dintre care 281 sunt funcționari publici). fiecare dintre cei doi viceprimari au primit câte 16.640 de lei brut (circa 9.700 de lei net). Cel mai mare salariu din cadrul instituție i-a revenit primarului, Clotilde Armand. 

Ce salariu are  Clotilde Armand, primarul Sectorului 1

În luna februarie a acestul an, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a încasat 18.720 de lei brut (echivalentul a aproximativ 11.000 de lei net), potrivit spotmedia.ro.

Clotilde Armand deține o avere impresinantă  alături de cu soţul ei, Sergiu Moroianu. Conform declarației de avere făcută de cei doi soți în 2019, ei  au 12 terenuri în România și două case de locuit.

Ei dețin 140.000 de lei şi aproape 250.000 de euro în conturi bancare. În aceaste sume intră depozite bancare în valoare de peste 180.000 de euro şi aproape 100.000 de euro în fonduri de pensii private. Clotilde are și titluri de stat la BCR în valoare de 75.000 de euro.

 

 

 

Citeste si: Cine este soțul lui Clotilde Armand și ce ocupație are acesta

Ce dramă a marcat-o pe Clotilde Armand  

Clotilde Armand s-a stabilit în România în 1999, după ce s-a căsătorit cu Sergiu Moroianu, pe care l-a cunoscut în timpul studiilor la Institutul de Tehnologie Massachusetts.

Este în vârstă de 47 de ani și este de profesie inginer.

Clotilde Armand a făcut dezvăluiri despre momentele care i-au marcat viața, în cartea ei autobiografică În cartea sa autobiografică "Am ales Romania. Povestea mea". Deși, în prezent, este mamă a 4 copii, ea s-a confruntat cu pierderea tragică a altor doi. 

Cand s-a nascut Ondine, am inteles ca toti bebelusii mei vor semana intre ei. Numai prin felul in care ii infasam ca bebelusi ii vom recunoaste mai tarziu in poze. Cand am venit vara, am plecat la parintii mei sa o botezam pe Ondine.

Eram toti fericiti, am mancat drajeurile traditionale, cum este obiceiul la botezuri in Franta. O saptamana mai tarziu, Ondine nu s-a mai trezit din somn.

Citeste si: Ce scrie în declarația de avere a lui Clotilde Armand

Se apropia de patru luni. Medicii au facut o autopsie completa si concluzia a fost ca a murit de sindromul mortii subite a sugarului. A fost primul nostru soc puternic din viata. Nici nu stiam ca se poate intampla acest lucru”, a marturisit Clotilde Armand in cartea sa.

Citeste si:  Cine este Clotilde Armand, primarul sectorului 1. Drama prin care a trecut dupa ce a pierdut 2 copii

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce scrie în declarația de avere a lui Clotilde Armand

Activista de Mediu Greta Thunberg susține că Sindromul Asperger, o tulburare mintală de tip autist, o ajută în lupta pentru climă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Taxa de parcare crește incredibil în sectorul 1! Cât va ajunge, de la 76 de lei acum

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies