Clotilde Armand, marturisiri despre viata sa, dincolo de politica! Iata ce drama ascunde aceasta in spatele carierei sale de succes

Politiciana a lasat Franta si traiul la castel pentru a-si urma dragostea.

Clotilde Armand a marturisit ca a locuit o perioada cu sotulei la Paris, insa apoi s-au orientat spre Bucuresti, desi o parte din sufletul ei a ramas in Franta.
Aceasta a marturisit ca are o casnicie de douazeci de ani si ales sa renunte la traiul de lux pe care il aveau la Paris, intr-un castel si au venit la Bucuresti, pentru a-si urma sotul si pentru ca familia ei sa nu se destrame.

"Parisul este foarte frumos. Este adevarat ca acolo este o parte din sufletul meu. Am sarbatorit 20 de ani de casatorie, dupa ce m-am maritat la 23 de ani!", a spus politiciana.

"N-am fost mereu asa cum sunt acum. A fost dificil. Eu m-am apucat mereu de lucruri manuale. iar acest lucru m-a ajutat foarte mult. Iti istrage atentia. Cand eram in aceste momente foarte dificile imi era de ajutor. Am facut niste picturi, am lucrat mult manual.", a zis Clotilde Armand.

Desi este intotdeauna cu zambetul pe buze, energica si foarte optimista, Clotilde ascunde o adevarata drama in sufletul ei, pierderea a doi copii. Iata ce alte dezvaluiri a facut politiciana despre viata sa de familie si despre momentele de cumpana traite: 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate