Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți? Artistul a rupt tăcerea și a spus adevărul despre acest zvon: ”Îmi doresc un băiețel”

Author: Madalina Maftei

Claudia Puican este însărcinată cu primul copil? Ce spune Armin Nicoară despre zvonurile apărute

Sursa: Facebook

În ultima vreme au apărut zvonuri despre faptul că Armin Nicoară și Claudia Puican ar urma să devină părinți. Artistul a făcut primele declarații.

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Nu de puține ori au declarat că își doresc să devină părinți, însă, recent, au apărut zvonuri despre faptul că artista ar fi însărcinată, motiv pentru care s-a creat multă vâlvă în showbiz. Artistul a ieșit public și a clarificat situația. Așteaptă sau nu un copil?

Claudia Puican este însărcinată cu primul copil? Ce spune Armin Nicoară despre zvonurile apărute

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri de artiști de la noi. În ultima vreme, cei doi s-au aflat în centrul atenției, mai ales după succesul răsunător pe care l-au înregistrat pe plan profesional. Mai mult, declarațiile controversate pe care artistul le-a făcut în ultima vreme au fost un alt motiv pentru care au ținut primele pagini ale tabloidelor.

Citește și: După ce Georgiana Lobonț l-a acuzat că a vorbit prea mult despre căsnicia sa, Armin Nicoară și Claudia Puican se apără: „Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Recent, au apărut zvonuri despre faptul că Armin și Claudia ar urma să devină părinți pentru prima dată. Contactat de către jurnaliști, artistul a dat cărțile pe față și a mărturisit că nu este nimic oficial. Cert este că cei doi își doresc foarte mult un copil și lucrează la asta, din ultimele declarații pe care artistul le-a făcut.

„Nu avem nimic oficial de anunțat.

Momentan stăm așa, în așteptare. După Paște, vedem ce o mai fi, dacă e ceva sigur anunțăm. Nu vreau să zic acum, apoi, să se întâmple ceva, Doamne ferește!

Poate de teamă nici nu zic nimic acum. Ce pot spune sigur este însă că ne dorim 100% să devenim părinți. Eu să știți că mi-aș dori un băiețel. Claudia zice că tot băiețel și-ar dori, dar eu cred că zice așa doar de dragul meu și că și-ar dori, de fapt, o fetiță”, a declarat Armin Nicoară pentru playtech.

Citește și: Georgiana Lobonț și-a luat fanii prin surprindere, în miez de noapte: „Fericirea vine după ce guști și din dezamăgiri”. Artista a fost mai sinceră ca niciodată