Cine sunt părinții lui Sorin Grindeanu! Ana și Nicolae Grindeanu au sărbătorit jumătate de secol împreună

,
sorin grindeanu parinti

Cine sunt părinții lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii

[Sursa foto: Facebook Sorin Grindeanu]

Cine sunt părinții lui Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor! Ana și Nicolae Grindeanu au sărbătorit jumătate de secol împreună în urmă cu câteva luni.


In articol:

Cine sunt părinții lui Sorin Grindeanu, fostul prim ministru al României și actualul ministru al Transporturilor și Infrastructurii!

Ana și Nicolae  Grindeanu au sărbători în luna aprilie a acestui an jumătate de secol împreună.

Profesori respectați în Caransebeș, părinții lui Sorin Grindeanu sunt un adevărat model de familie pentru actualul ministru. 

Citeste si: Cine este Mihaela, soția lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii din România

Cine sunt părinții lui Sorin Grindeanu 

sorin grindeanu parinti

Cine sunt părinții lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii

[Sursa foto: Caon.ro]

Părinții lui Sorin Grindeanu sunt Ana și Nicolae Grindeanu, foști profesori la Liceul Pedagogic din Caransebeș, în prezent Colegiul Național „C.D.Loga„, despre care actualul ministru al Transporturilor și Infrastructurii vorbește cu mândrie ori de câte ori are ocazia.

Ana și Nicolae Grindeanu, părinții lui Sorin Grindeanu, au aniversat recent o jumătate de secol împreună.

Nicolae Grindeanu, tatăl lui Sorin Grindeanu, a fost director al Colegiul Național „C. D. Loga” și inspector școlar general al județului Caraș-Severin, funcție din care a fost destituit de Sorin Frunzăverde.

Tatăl actualului ministru al Transporturilor a fost președintele PSD Caransebeș și în consilier județean din partea PSD la CJ Caraș-Severin.

Urmând exemplul tatălui său, Sorin Grindeanu s-a înscris în același partid politic, iar în anul 1998 a devenit vicepreședinte al Organizației de Tineret a PDSR (n.r. actualul partid PSD) Timiș. 

Citeste si: Ce familie frumoasă are Sorin Grindeanu. Fotografii de colecție cu soția și cei doi copii ai ministrului Transporturilor şi Infrastructurii  

Tatăl lui Sorin Grindeanu, un model pentru fiul său 

Întocmai ca și tatăl său, Sorin Grindeanu, actualul ministru al Transporturilor și Infrastructurii s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD), fostul PDSR, al cărui președinte a fost Ion Iliescu. 

Sorin Grindeanu a devenit membru al partidului politic PDSR (în prezent PSD) în anul 1996, iar de atunci cariera lui în domeniul politic a fost în continuă ascensiune. 

Douăzeci de ani mai târziu, pe 30 decembrie 2016 Sorin Grindeanu era desemnat cel de-al 65-lea premier al României. 

El a îndeplinit funcția de premier  între 4 ianuarie 2017 și 29 iunie 2017, fiind al 65-lea prim ministru al țării din 1862, de la unirea guvernelor Principatelor Unite.

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat în ianuarie 2017 măsura controversată de a amnistia anumite fapte penale, măsură care a declanșat proteste publice. Pe fondul unui conflict cu Liviu Dragnea în privința remanierii guvernului, acestuia i s-a cerut în iunie 2017 demisia, iar în urma refuzului său,  Guvernul a fost dizolvat prin moțiune de cenzură.

Sorin Grindeanu a devenit apoi președinte la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, post în care s-a remarcat prin interzicerea unor siteuri românești care manifestau scepticism față de măsurile propuse de autorități pentru oprirea răspândirii Covid-19. Din data de 22 august 2020, Sorin Grindeanu a devenit vicepreședinte al PSD. 

În prezent, Sorin Grindeanu ocupă funcția de ministru al Transporturilor și Infrastructurii în Guvernul condus de Nicolae Ciucă.  

Citeste si: Ce vârstă are Sorin Grindeanu. Iată cu ce se ocupa ministrul Transporturilor şi Infrastructurii înainte de a intra în politică

Sâmbătă, Sorin Grindeanu este invitatul lui Denise Rifai și va răspunde la o serie de întrebări. Actualul ministru al Transporturilor va vorbi și despre cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în carieră, dar și despre controversata Ordonanță 13, care a scos românii în stradă.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Pe ce dată este sărbătorită Sfânta Cuvioasă Parascheva. Sărbătoare mare, cu cruce roșie, în luna octombrie

Bursele europene au închis pe creștere, după ultimele decizii ale băncilor centrale

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Calendar ortodox 4 octombrie 2022: Ce sărbătoare e marți în calendarul creștin! Rugăciunea pentru iertarea păcatelor și alinarea suferințelor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies