Cine este sotia lui Mihai Tudose! Firma la care a lucrat partenera de viata a fostului Premier al Romaniei a incheiat multe contracte cu Statul

,
mihai tudose
Mihai Tudose, fostul Premier al Romaniei[Sursa foto: Facebook]

Sotia lui Mihai Tudose a obtinut mai multe contracte cu Statul, la firma pentru care lucra in perioada in care sotul ei detinea functia de Ministru al Economiei.


In articol:

Mihai Tudose este unul dintre cei mai controversati politicieni in ultimii ani, de pe scena politica romaneasca. Insa si numele sotiei sale, Corina Tudose, nu a fost ferit de diverse cotroverse mai ales in perioada in care Mihai Tudose ocupa functia de Ministru al Economiei.

Tot in acea perioada, partenera de viata a lui Mihai Tudose, detinea functia de asistent manager, in cadrul firmei EN Electric Proiect Office SRL, despre care s-a scris in presa atunci, ca ar fi incheiat multe contracte cu Statul.

Cine este sotia lui Mihai Tudose, fostul Premier al Romaniei

Mihai Tudose a devenit politician inca din anul 1992, cand a ocupat functia de sef birou senatorial, pana in anul 1999, cand a fost ales a fost consilier județean in Braila. Ulterior in anul 2000 a devenit deputat de Brăila în Parlamentului României din partea Partidului Social Democrat, apoi din 2004 pana in 2008 a fost Presedintele Organizatiei municipale a PSD in Braila, iar din decembrie 2014 pana in noiembrie 2015 Mihai Tudose a ocupat functia de Ministru al Economiei ca si in perioada februarie 2017 pana in ianuarie 2018, iar ulterior din 29 iunie 2017 si pana si-a dat demisia in data de 16 ianuarie 2018 a fost Premierul Roamaniei.

Actualmente, Mihai Tudose este europarlamentar.

mihai tudose
Mihai Tudose, pe vremea cand detinea functia de Premier al Romaniei[Sursa foto: Facebook]

Celebrul politician, Mihai Tudose, este casatorit si are o fiica, iar in plan politic, in prezent, europarlamentarul reprezinta o voce destul de vehementa impotriva actualului Guvern al Romaniei.

Mihai Tudose a preferat intotdeauna sa isi pastreze familia departe de ochii presei, insa cu toate acestea, sotia sa, Corina Tudose, a fost in mijlocul unor controverse, in perioada in care Mihai Tudose a ocupat functia de premier al Romaniei, intre anii 2017-2018.

S-a vorbit atunci despre faptul ca aceasta a lucrat tocmai in perioada respectiva în care soțul ei detinea functia de Ministru al Economiei, in cadrul unei firme care a încheiat mai multe contracte cu statul.

De profesie inginer, Corina Tudose, in perioada in care sotul ei, Mihai Tudose, ocupa functia de Premier al Romaniei, era inca angajata firmei En Electric Proiect Office SRL, in cadrul careia detinea functia de asisten manager si primea un salariu de 5000 de ron pe luna, o remuneratie mult prea mare pentru functia respectiva.

Insa ulterior s-a descoperit faptul ca aceasta lucra de fapt in cadrul Departamentului Ofertare Licitatii.

Potrivit wowbiz.ro, in primul mandat de Ministru al Economiei, detinut de Mihai Tudose, firma EN Electric Proiect Office SRL a castigat mai multe contracte, printre care si cel de reabilitare/extindere a reţelei de apa in Statiunea montana Busteni din judetul Prahova, cel de construire a unui complex sportiv în localitatea Turnu Magurele, dar si contractul de modernizare a sursei de captare a apei in comuna Soveja din judetul Vrancea.
Iar in timpul celui de-al doilea mandat de Ministrul al Economiei pe care l-a detinut Mihai Tudose, firma En Electric Proiect Office SRL, a mai dobandit in portofoliu inca un contract cu Statul si anume cel pentru construirea unei statii de epurare in localitatea Rovinari, judetul Gorj.
Firma En Electric Proiect Office SRL a fost infiintata in anul 2011, cu sediul centrala in Bucuresti si activeaza in domneiul constructiilor. La scurta vreme dupa ce s-a aflat faptul lucreaza in cadrul acestei firme, Corina Tudose a decis sa demisioneze.

Citeste si: Mihai Tudose, invitatul din această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihai Tudose, invitat astazi la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” 

In aceasta seara, europarlamanetarul Mihai Tudose va fi prezent in cadrul emisiunii "40 de intrebari", unde va raspunde maratonului de intrebari adresate de moderatoarea Denise Rifai!

Printre cele 40 de intrebari ce vor fi adresate invitatului Mihai Tudose, in aceasta seara, la Kanal D, de la ora 23:00:  “Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dumneavoastră?”, “Cine a încercat să vă creeze imaginea de alcoolic?”, “Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?”, “ Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, “Este Mihai Tudose varianta modernă a baronului PSD?”, “Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, “V-ați folosit fiica paravan în afaceri?”  

mihai tudose
Mihai Tudose, fata in fata cu Denise Rifai, in cadrul emisiunii 40 de intrebari[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mihai Tudose, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 20 iulie, de la ora 23:00, pe Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mihai Tudose, invitatul din această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Un consilier prezidențial, despre 'consecințele majore' ale pandemiei: 'Trebuie să gândim dincolo de aceste soluţii de avarie'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mihai Tudose, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 20 iulie, de la ora 23:00, pe Kanal D!

Fostul premier, Mihai Tudose este in doliu. Coronavirus i-a luat tatal

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies