Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion? Mulți credeau că e minoră

Author: Andreea Buinoschi

Cine este și cum arată viitoarea soție a lui George Simion? Mulți credeau că e minoră

Sursa: Faceboook: George Simion

George Simion se așază la casa sa. Liderul AUR a anunțat, prin intermediul une postări pe contul de Facebook, faptul că va face nunta în luna august. Acesta a vorbit și despre logodnica sa despre care s-a spus că ar fi minoră, lucru ce pare că nu a deranjat-o pe viitoarea doamnă Simion.

George Simion a dat vestea cea mare. Acesta a anunțat că se însoară cu Ilinca, pe data de 27 august. Mai mult decât atât, liderul AUR a invitat toți românii să îi fie alături în cea mai frumoasă zi din viața sa.

„De acum înainte, pozele acestea vor fi în minim doi! Eu şi Ilinca vă invităm la nuntă”, a scris acesta în mediul online, alături de o fotografie cu logodnica sa.

În continuare, George Simion a vorbit și despre controversatul subiect, și anume, vârsta viitoarei sale soții. Politicianul a spus că informațiile despre ea au amuzat-o „teribil”, dar și că nu este minoră, așa cum se spunea.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi s-a amuzat teribil de toate variantele de soţii inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă şi actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a mai scris George Simion.

Citeste si: Ce avere are George Simion, lider AUR: "Îmi donez 90% din salariul de parlamentar"

Cu ce se ocupă Ilinca, logodnica lui George Simion?

Conform stirileprotv.ro, Ilinca Munteanu este absolventă a Facultății de Drept, de la Universitatea Titu Maiorescu. Aceasta a efectuat stagii de practică, în urmă cu ceva timp, la Institutul Român pentru Drepturile Omului și la Instituția Avocatul Poporului.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Potrivit news.ro, pe data de 11 iunie, George Simion a invitat pe toată lumea la nunta sa, dar cu o singură condiție. Toți cei care vor să participe trebuie să se îmbrace în ie tradițională românească, relatează news.ro.

Mai mult decât atât, nunta va avea loc în județul Vâlcea, în satul Oveselu.

Citeste si: Cine sunt părinții lui George Simion, parlamentar AUR: "M-au crescut cum au putut"

Marina Almășan a răbufnit după moartea lui Victor Socaciu la adresa soției lui: „Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați”

„Aş vrea ca voi, toţi, peste 1.200 de oameni şi zecile-sutele de mii care accesaţi pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniţi, dacă veniţi mii, zeci de mii, şi de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitaţii la nuntă. Sper să vină cât mai mulţi cântăreţi, prieteni de-ai noştri”, spunea atunci George Simion.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!

Știu că e departe pentru unii dintre voi, dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți.(...) Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”, a mai spus George Simion, la jumătatea acestei luni, conform digi24.ro.

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies