Cine este și câți ani are, Onur, noul personaj din serialul Infidelul? Iată cu ce se ocupă carismaticul actor Serhat Parıl când nu se află pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2023, 13:36
Foto(5)

Serhat Parıl face parte din categoria celor mai apreciați actori din tânăra generație! Ce meserie are la baza chipeșul actor! Iata cu se ocupă când nu se află în lumina reflectoarelor!

Serialul turcesc Infidelul, difuzat în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, a fascinat publicul din Turcia și din străinătate atât cu povestea emoționantă de viață a eroinei Asya, cart și cu o distribuție de excepție, formată din mulți actori celebri și apreciați. Tânărul actor Serhat Parıl s-a alăturat colegilor săi din producția Infidelul după un an și jumătate de la începerea filmărilor, însă s-a integrat rapid în cadrul

echipei și a jucat impecabil rolul Onur, partenerul diabolicei Derin.

Cine este și câți ani are, Onur, noul personaj din serialul Infidelul

Serhat Parıl s-a născut în anul 1983, în İzmir, unde a crescut și a studiat peste ani. În ciuda faptului că și-a dorit încă din copilărie să devină un actor renumit, la vârstă majoratului, tânărul Serhat s-a înscris, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Predare a Limbii

Turce, în cadrul Universității Dokuz Eylül, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2004. Însă destinul avea să îi pregătească peste ani o cu totul altă traiectorie pe plan profesional, deoarece a ajuns să își vadă împlinit visul din copilărie de a deveni actor.

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, apariție de senzație alături de două colege superbe pe platourile de filmare ale noului lor proiect! Iată cum a fost surprins carismaticul actor, care pare mai fericit ca oricând!

Treptat, Serhat a realizat că poate să renunțe definitiv la marea lui dorința și atunci a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, în cadrul aceleași universități. După absolvirea celor două facultăți pe care le-a urmat în paralel, Serhat Parıl a început să lucreze că instructor de teatru și a pregătit mulți copii talentați. În anul 2005, tânărul Serhat a devenit profesor de actorie la catedra Facultății de Arte Plastice a Universității Dokuz Eylul.

De curând, tânărul și-a descoperit și pasiunea pentru pantomimă și a început să practice.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Asya își continuă planul de răzbunare! „Volkan nu mă poate iubi nici pe mine, nici pe Derin!”

În anul 2011, Serhat a debutat pe platourile de filmare ale serialului Babam İçîn, care a însemnat primul pas către cariera strălucită de astăzi. Dovedind un talent uluitor, Serhat a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte importante. Publicul din România l-a cunoscut încă din anul 2013, când a jucat în serialul Yaman, iar apoi în anul 2017 a revenit în producția Kosem și de curând a reapărut la Kanal D, în serialul Infidelul, în rolul Onur.

Citește și: Selçuk din serialul Infidelul trăiește o nouă poveste de dragoste! Talentatul Tarık Emir Tekin a fost surprins recent alături de una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.