Cine este și câți ani are Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este soțul actriței Yeliz Doğramacılar! Imagini spectaculoase de la nunta celor doi îndrăgostiți!

,

Yeliz Doğramacılar, care a dat viață personajului Füsun în serialul Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe din Turcia.


In articol:

Superba Yeliz Doğramacılar este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe în Turcia, însă este recunoscută în drept o iscusită prezentatoare TV. Yeliz are 44 de ani și a reușit în cele două decenii de activitate profesională să cucerească publicul atât datorită rolurilor jucate magistral în producțiii de excepție, dar și datorită numeroaselor sale apariții pe micile ecrane în postura de moderatoare TV.

În prezent aceasta s-a axat mai mult pe domeniul actoriei și se dedică intens și familiei sale. Publicul din România a cunoscut-o pe carismatica actriță in anul 2019, in distribuția serialului Ma numesc Zuleyha

Cine este și câți ani are Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha?

Yeliz Doğramacılar s-a născut în anul 1978 în Istanbul, într-o familie înstărită în sânul căreia a primit o educație aleasă și a fost încurajată să își urmeze pasiunea pentru teatru încă din adolescență, când a început să cocheteze cu actoria. Peste ani, Yeliz Doğramacılar a decis să studieze Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Bahçeşehir, pe care a absolvit-o cu succes, devenind o actrița cu drepturi depline.

Citeste si: Ce maşină conduce celebrul Ibrahim Celikkol! Imaginea care i-a uluit pe toţi fanii săi! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor, din serialul Ma numesc Zuleyha

Yeliz Doğramacılar

Yeliz Doğramacılar, in ipostaza de prezentatoare TV

[Sursa foto: Instagram Yeliz Doğramacılar]

Prima experiență pe platourile de filmare a avut-o în anul 1996 cu serialul „Expatriați”, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Însă în paralel cu actoria frumoasă Yeliz a pătruns și în lumea televiziunii, devenind în doar câțiva ani una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Turcia.

Yeliz Doğramacılar

Yeliz Doğramacılar, in ipostaza de prezentatoare TV

[Sursa foto: Instagram Yeliz Doğramacılar]

Însă nu a renunțat nici la pasiunea ei pentru actorie, continuând să joace în diverse seriale. În anul 2018 această a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul Fusun, cea mai bună prietenă a bârfitoarei Sermin, producție ce i-a adus mare succes în carieră și în care a jucat până anul acesta.

actrite din turcia

Yeliz Doğramacılar, la nunta sa

[Sursa foto: Instagram Yeliz Doğramacılar]

Dincolo de profesie și de numeroasele sale activități, Yeliz Doğramacılar este și o soție devotată și o mama iubitoare. Frumoasa actrița s-a căsătorit în anul 2009, cu sarmantul ei soț, Nevzat Arman, iar la scurt timp au venit pe lume și primul lor băiețel și la doar doi ani a apărut și cel de-al doilea fiu. Cei trei băieți din viața sa înseamnă totul pentru superbă actrița care adoră să petreacă timp alături de ei și să îi răsfețe cu mâncăruri speciale.

Yeliz Doğramacılar

Yeliz Doğramacılar, alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Yeliz Doğramacılar]

Citeste si: Cine sunt cele mai frumoase și bogate actrițe din serialele turcești. Top 4 vedete care au cucerit lumea întreagă

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Ce maşină conduce celebrul Ibrahim Celikkol! Imaginea care i-a uluit pe toţi fanii săi! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor!

Noi vești excelente de la Guvern! Se dau mai mulți bani pentru acești români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, cele mai triste și grele momente din viața lui! Iată cum a fost surprins celebrul actor Kerem Alisik la înmormântarea mamei...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies