Cine este și câți ani are apriga Gülsiye din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce pasiune nebănuită are celebra Yağmurt Başkurt pe lângă actorie!

,

Yağmurt Başkurt este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.


In articol:

Carismatica Yağmurt Başkurt are doar 27 de ani și o experiență pe platourile de filmare de patru ani, însă cu toate acestea tânăra actrița a demonstrat un talent deosebit și o ambiție de fier ce au ajutat-o să cucerească publicul din Turcia și din străinătate și să devină rapid una dintre cele mai apreciate tinere speranțe ale cinematografiei turcești.

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță Yağmurt Başkurt încă din anul 2019 în serialul Povestea noastră, iar în anul 2020 aceasta a jucat în producția La răscruce. În prezent Yağmurt a revenit la Kanal D în serialul Fiica ambasadorului.

Citeste si: Motivul neașteptat pentru care Neslihan Atagul a refuzat rolul principal în cea mai noua producție TV din 2022. Milioane de fani așteptau cu sufletul la gura să o vadă din nou pe micul ecran

actorii din serialul fiica ambasadorului

Yağmur Başkurt, alaturi de colegele sale in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Yağmur Başkurt]

Cine este și câți ani are apriga Gülsiye din serialul Fiica ambasadorului!

Yağmur Başkurt s-a născut în 1995, în Istanbul, într-o familie modestă. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă din adolescență și au îndrumat-o peste ani să urmeze studiile în domeniul actoriei. Astfel, la vârsta majoratului, Yağmur Başkurt a decis să se înscrie la Facultatea de Arte, secția Teatru din cadrul Universității Kadir Has din Istanbul.

Citeste si: Câți bani câștigă actorii din serialul Fiica ambasadorului? Iată ce salarii uluitoare au indragitii Neslihan Atagul și Engin Akyürek, care dau viață personajelor Nare și Sancar!

Yağmur Başkurt a debutat pe platourile de filmare la vârstă de 23 de ani, cu un prim rol secundar, într-un serial de excepție, Povestea noastră, în anul 2018, ce i-a adus și primul mare pas către o carieră de succes la care visase încă din copilărie.

Au urmat apoi alte trei roluri interpretate magistral în seriale de mare audiență, care au ajută-o treptat să devină renumită și apreciată de public. In anul 2019 Yağmur Başkurt a fost cooptata sa joace in serialul Fiica ambasadorului, in rolul servitoarei Gülsiye. 

Dincolo de platourile de filmare și de pasiunea să pentru actorie, Yağmurt Başkurt mai are o pasiune inedită. Această este pasionată de sport în general, însă adoră să practice înot și scufundări, fiind o împătimită a vacanțelor exotice.

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialul Fiica ambasadorului de la Kanal D! Care sunt noile zile și ore de difuzare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Frumoasa Dudu din serialul Fiica ambasadorului, o tânără speranță a cinematografiei din Turcia! Iată câți ani are și cum arată İlayda Ildır, dincolo de platourile de filmare!

Putin a închis robinetul - Rusia a oprit exporturile de gaze către Finlanda

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, apariție uluitoare în noul proiect! Este primul lui rol principal! Iată cine este partenera lui Edip Tepeli!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies