Cine este românul care a murit în Italia, după ce a fost lovit de o camionetă, în timp ce se afla pe motocicletă. Acesta avea o fată de cinci ani

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 dec 2023, 03:45

Constantin Robert Bucur avea doar 29 de ani și o fiică de cinci ani

Sursa: ilgazzettino.it, pixabay

Un român de doar 29 de ani, stabilit în Italia, a murit, după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită de o camionetă. Bărbatul a murit la spital, a doua zi.

Un român a murit în Italia, în urma unui accident produs de o camionetă, care a lovit motocicleta pe care acesta se afla. Victima fusese transportată la spital cu ajutorul unui elicopter. Neatenția șoferului camionetei a lăsat o fetiță de cinci ani orfană de tată.

Cine este românul care se afla pe motocicletă și a murit, după ce a fost lovit de o camionetă

Constantin Robert Bucur avea doar 29 de ani și o fiică de cinci ani. Acesta și-a pierdut viața sâmbătă, 24 martie, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier în provincia Vicenza, în comuna Cogollo del Cengio, pe drumul județean Costo.

Acesta fusese transportat de urgență la spitalul civil San Bortolo, din Vicenza, cu un elicopter, deoarece distanța dintre locul accidentului și locul în care se află spitalul era prea mare.

Conform Il Gazzettino, în urmă cu două zile, 21 martie, a fost realizată autopsia acestuia, iar șoferul camionetei este cercetat pentru omucidere rutieră. Acesta are 71 de ani, iar mașina pe care o conducea a lovit motocicleta care a ieșit de pe carosabil.

Citește și: O mamă și fiica ei au dispărut după ce au fost la un interviu de angajare. Ce s-a întâmplat, de fapt, în data de 13 martie

Robert era născut în România, dar locuia în Italia de la vârsta de nouă ani. Acesta era despărțit de mama fiicei sale și avea un tată vitreg.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Românul a fost ucis când șoferul camionetei a întors mașina

Conform informațiilor, Constantin Robert Bucur ar fi încercat să depășească camioneta, care era oprită pe partea dreaptă a carosabilului, pe același sens e mers. În acel moment, șoferul camionetei ar fi plecat de pe loc, dar fără a se asigura.

Acesta a efectuat o manevră de întoarcere, în formă de U, moment în care, a lovit din plin motociclistul.

Rezultatul autopsiei a confirmat faptul că românul a decedat din cauza leziunilor provocate de incident.

Cele mai puternice răni pe care le avea erau reprezentate de un traumatism cranio-cerebral și de un traumatism toraco-abdominal.

Citește și: Amenzi de 3.000 de lei pentru șoferi la depășirea unui nou prag de viteză. Permisul de conducere poate fi suspendat pentru șase luni

Astăzi, 23 martie, la ora 15:00, Constantin Robert Bucur urmează să fie înmormântat, iar slujba va avea loc la Biserica San Martino din Villa del ferro, o localitate provincială din Vicenza.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!