Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 sep 2023, 23:03

De la o vârstă fragedă, Pinar a dezvoltat o lume imaginară în care muzică și dansul erau mijloacele prin care o copilă timidă alegea să-și atragă atenția.

Frumoasa Pinar Deniz , care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul "Secrete de familie", difuzat de Kanal D, este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia și extrem de iubită de publicul din România. Cu un portofoliu bogat de roluri memorabile, de la drama istorică "Patria mea ești tu!" până la seria provocatoare "Destăinuiri", Pinar Deniz a devenit o prezență remarcabilă pe micul ecran.

Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

Originea ei modestă, în pitorescul Adana, Turcia, a fost doar începutul unei călătorii extraordinare. La doar doi ani, familia sa a hotărât să se mute în Tarabya, un cartier al districtului Sarıyer, din Istanbul, unde Pinar a crescut alături de cei doi frați și cele două surori într-o atmosferă de familie conservatoare.

De la o vârstă fragedă, Pinar a dezvoltat o lume imaginară în care muzică și dansul erau mijloacele prin care o copilă timidă alegea să-și atragă atenția. O lume unde limitele și convențiile erau lăsate în urmă pentru a face loc creativității și expresiei autentice.

Pinar Deniz este absolventă a Universității din Istanbul, cu specializarea în Relații Publice și Publicitate, dar profesia ei a luat o altă turnură. 

Mătușa sa i-a observat calitățile actoricești și a insistat ca Pinar să fie înscrisă la o agenție de talente, unde a fost rapid remarcată pentru frumusețea și naturalețea sa.

Pentru Pinar Deniz, actoria a devenit instrumentul perfect pentru a lupta pentru drepturile femeilor, copiilor și animalelor, continuând astfel să-și îndeplinească visurile din copilărie de a schimba lumea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Debutul ei pe micul ecran a fost în 2014, cu rolul Evrim în serialul "Șil Baștan". În cei aproape zece ani de carieră, Pinar Deniz a strâns numeroase roluri principale sau secundare și a obținut numeroase premii pentru "Cea mai bună actriță" în cadrul unor festivaluri de prestigiu, precum Festivalul Internațional de Film de la Izmir sau TURKMSIC.

Nu doar talentul său a captivat publicul, ci și frumusețea ei naturală, pe care nu ezită să o împărtășească fără retușuri pe rețelele de socializare.

Adesea, actrița postează fotografii autentice care dezvăluie pistruii care îi conferă un farmec aparte, captivând inimile internauților. Chipul ei a devenit alegerea preferată a marilor branduri din industria frumuseții și a editorilor celor mai importante reviste de lifestyle din Turcia, inclusiv Elle și Vogue.

În viața personală, frumoasa actriță trăiește o poveste de dragoste de neuitat cu actorul Kaan Yildirim, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia, moștenitorul unei importante companii din domeniul farmaceutic.

Adevărata poveste de dragoste a lor continuă să inspire și să emoționeze.

Nu ratați în această seară un nou episod din producția fenomen "Secrete de familie", care a adus-o pe Pinar Deniz în atenția publicului din întreaga lume. Cu difuzare în peste 25 de țări și cifre impresionante de audiență, serialul "Secrete de familie" o prezintă pe Pinar Deniz în rolul unei femei puternice, Ceylin, gata să lupte pentru justiție, familie și iubire.