Çınar Kaya din serialul Secrete de familie, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arăta tânărul actor Arda Anarat, înainte de a începe filmările pentru acest proiect

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2023, 21:38
video Foto(5)

Cine este și câți ani are Çınar Kaya din serialul Secrete de familie! Iată cum arăta carismaticul actor Arda Anarat, în urmă cu cinci ani, pe când era doar un adolescent!

Producția turcească Secrete de familie a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate cu o poveste tulburătoare și impresionantă de viață, dar și cu o distribuție de excepție formată dintr-o pleiadă de actori renumiți și apreciați în Turcia și peste hotare, dar și din tineri talentați aflați la început de drum în domeniul actoriei. Printre aceștia se numără și carismaticul actor Arda Anarat, în vârstă de doar 24 de ani, care a demonstrat un talent desăvârșit încă din anul 2012 când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a interpretat rolul Prințului Mehmed, deși

avea doar 13 ani și abia pășise pe platourile de filmare.

Çınar Kaya din serialul Secrete de familie, schimbare spectaculoasă de look

Arda Anarat s-a născut în anul 1999, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. După ce a absolvit Liceul francez Notre Dame De Sion, ambițiosul tânăr și-a dorit să studieze mai departe în domeniul actoriei, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni un actor celebru.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Secrete de familie! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant și palpitant

Pentru că a dovedit încă din perioada copilăriei un talent uluitor, Arda a fost cooptat la vârsta de 13 ani în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a jucat rolul Prințului Mehmed.

Au urmat alte câteva roluri în seriale de excepție, care i-au adus succes și notorietate micului actor, care a devenit din ce în ce mai îndrăgit de public. Unul dintre cele mai dificile si importante roluri jucate a fost cel din serialul Diriliş: Ertuğrul, intre anii 2014 si 2017, care i-a adus si cel mai mare succes din cariera. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai recent rol jucat de talentatul Arda Anarat a fost cel din serialul Secrete de familie, în care a dat viață personajului Cinar Kaya, un tânăr rebel ce a avut parte de o adolescent dificilă și tulburătoare. Tânărul actor i-a avut alături de renumiții Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, de la care a avut multe de învățat pe durata filmărilor.

Citește și: Misterul de adâncește în cazul uciderii tinerei Inci! Ce se întâmplă în episodul de astăzi din "Secrete de familie", de la ora 20.00, la Kanal D

 


Episodul 29 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 17 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.