Celebra actrița Pinar Deniz a fost cerută în căsătorie de iubitul ei! Iată ce surpriză de proporții i-a pregătit carismaticul actor Kaan Yıldırım și unde a avut loc cererea atipică

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2023, 00:12
video Foto(6)

Îndrăgita actriță Pinar Deniz a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, după doar un an de relație! „Să-mi fii sortită, este cel mai neprețuit noroc al vieții mele!” Iată cum a surprins-o renumitul actor Kaan Yıldırım și ce reacție a avut partenera sa!

Pinar Deniz are doar 29 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate și bine cotate actrițe ale momentului în Turcia. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa și talentata actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a dat viață personajului Yildiz, alături de marii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc. Dacă pe plan profesional destinul i-a surâs și a avut parte de mari succese, pe plan personal, renumită actrița nu s-a bucurat de aceeași reușită, ci a trecut prin câteva dezamăgiri sentimentale profunde care i-au

lăsat răni adânci, însă anul trecut presa turcă a scris că Pinar Deniz iubește din nou și pare extrem de fericită alături de celebrul actor Kaan Yildirim, catalogat drept unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai generației lui.

Celebra actrița Pinar Deniz a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Pinar Deniz a făcut furori cu rolul jucat în producția Patria mea ești tu, iar la scurt timp această a fost cooptată în distribuția altui proiect de anvergură, serialul Yargi, în care a jucat rolul principal alături de renumitul actor Kaan

Urgancioglu, despre care presă a speculat în urmă cu doi ani că ar fi iubitul ei și în viață reală. Însă actrița a infirmat acest zvon și a precizat că sunt doar foarte buni prieteni și colegi de platou și că se înțeleg foarte bine la filmări.

Deși a încercat mereu să fie cât se poate de discretă în ceea ce privește viață personală, celebra Pinar Deniz a fost surprinsă la începutul anului trecut în compania actorului Kaan Yildirim.

Deși inițial niciunul dintre ei nu a confirmat dacă au sau nu o relație de iubire, în cele din urmă cei doi actori au recunoscut că formeză un cuplu și că sunt fericiți împreună.

Citește și: Pinar Deniz, apariție de senzație la Paris Fashion Week. Iată pentru ce ținută spectaculoasă a optat celebra actriță

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Pinar Deniz și Kaan Yildirim au împlinit un an de relație și au sărbătorit importantul eveniment din viața lor prin câteva călătorii reușite. Mai întâi au petrecut câteva zile în Grecia, apoi au ajuns în Italia și în prezent se află în Anglia, acolo unde chipeșul actor i-a pregătit cea mai mare și neașteptată surpriză a vieții sale și a cerut-o în căsătorie.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, cererea în căsătorie a avut loc într-un punting pe râul Cam, care traversează Cambridge-ul, unde Pinar Deniz nu s-a putut abține și a publicat pe Instagram o imagine în care a apărut cu ochii in lacrimi si la care a menționat: „Iată, cam așa ceva. 06.08.23!”.
Confirmarea a venit și din partea celebrului actor Kaan Yildirim, care a publicat și el o imagine cu ei doi, la care a adăugat un comentariu impresionant: „Să-mi fii sortită, este cel mai neprețuit noroc al vieții mele!”

Citește și: Pınar Deniz și Kaan Yıldırım, primele ipostaze tandre! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți în prima lor vacanță!

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.