Ce spune Pinar Deniz despre finalul șocant al primului episod din serialul Secrete de familie! “Nimic nu este ce pare a fi și totul se poate schimba într-o secundă!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 aug 2023, 12:01

Producția fenomen poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Premiera serialului “Secrete de familie” a ținut, aseară, în fața micului ecran, la Kanal D,  milioane  de fani ai genului, introducându-i în povestea complicată a unei crime, ce atrage viața protagoniștilor într-un vârtej de întâmplări dramatice.  Publicul s-a bucurat să îi revadă pe cei doi actori principali, deja extrem de apreciați în România: Pinar Deniz, în rolul unei avocate ambițioase, și Kaan Urgancıoğlu, interpretând un procuror cu o etică ireproșabilă.

Ce spune Pinar Deniz despre finalul șocant al primului episod din serialul Secrete de familie

“Secrete de familie” continuă în această seară, de la ora 20:00, cu un noi întâmplări dramatice! După acțiunea primului episod, ce a culminat cu momentul zguduitor în care avocata Ceylin realizează că victima teribilei crime este chiar sora ei, regăsim familia acesteia, Erguvan, devastată de moartea lui Inci.  

“Atunci când am citit scenariul m-a șocat finalul primului episod și am realizat ce impact puternic va avea asupra privitorilor. Nimic nu este ce pare a fi și totul se poate schimba într-o secundă. Pe măsură ce lucrurile înaintează devine tot mai interesant modul în care cele două personaje principale încep să înțeleagă că atât victima, sora avocatei, cât și suspectul, fratele procurorului,  trăiau, o viață paralelă. 

Piesele unui puzzle dureros și foarte personal pentru cei doi protagoniștii încep să se așeze, pas cu pas, pe parcursul investigației ”, a spus actrița din rolul principal, Pinar Deniz, despre finalul intens al primului episod.  

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Secrete de familie! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant și palpitant

Ceylin trebuie să treacă peste durerea cumplită, să se mobilizeze și să lupte pentru a-l găsi pe ucigașul surorii sale. Ambițioasa avocată știe că nu mai este posibil să-l apere pe fratele procurorului Îlgaz, principalul suspect al acestui caz, dar decide să urmărească îndeaproape evoluția anchetei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 În urma cercetărilor făcute, Îlgaz este convins că nu Çınar a comis această crimă, dar procurorul simte că fratele său minte în anumite privințe. Un nou suspect este adăugat pe lista posibililor autori ai teribilei crime.

Cu fiecare dovadă adăugată cercetării, atât Îlgaz, cât și Ceylin încep să înțeleagă adevăruri șocante:  victima, sora lui Ceylin, și suspectul de crimă (fratele lui Ilgaz) ascundeau, de fapt, vieți secrete.

Citește și: Cine este și câți ani are Pinar Deniz! Actrița care va da viață personajului principal în producția “Secrete de familie”, ce va începe la Kanal D

Credințele și valorile personajelor centrale vor continua să fie testate de-a lungul investigației. În plus, o lovitură teribilă îi așteaptă pe Îlgaz și Ceylin…

Nu ratați în această seară, un nou episod tulburător din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.