CINE este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei? Marius este istorie!

,
andreea pirui puterea dragostei
Andreea Pirui, fosta concurentă de la Puterea Dragostei [Sursa foto: Instagram]

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are un nou iubit și nu a ezitat să se afișeze în prezența lui. Cine este bărbatul care a făcut-o să îl uite definitv pe Marius?


In articol:

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei iubește din nou și după ce o perioadă a păstrat misterul cu privire la viața ei personală, acum, fosta concurentă a dezvăluit cine este noul ei iubit.

Andreea Pirui pare că l-a dat uitării pe Marius, bărbatul cu care a format un cuplu în casa Puterea Dragostei și cu care a fost pe punctul de a se căsători.

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

Andreea Pirui, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat, după ce a ieșit din relația cu Marius. Noul iubit al Andreei Pirui o face pe aceasta să radieze de fericire, semn că cei doi se înțeleg de minune și se completează reciproc. 

După despărțirea de Marius, Andreea Pirui nu s-a mai afișat în prezența niciunui bărbat, aceasta preferând să rămână singură o perioadă și să își pună ordine în gânduri. Acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a luat prietenii de pe instagram prin surprindere în momentul în care a postat un InstaStory în care apare în ipostaze tandre alături de un bărbat.

Se pare că Andreea Pirui a reușit să depășească momentul separării de Marius, iar acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei este implicată într-o nouă relație. În ultimele luni, Andreea Pirui a fost destul de discretă și nu a dat prea multe detalii despre viața ei personală, preferând să păstreze misterul cu privire la acest subiect.

Andreea Pirui și noul ei iubit pare că se înțeleg foarte bine și că nu ratează nicio ocazie pentru a se distra, cei doi fiind surprinși la o petrecere împreună.

andreea pirui iubit
Noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Marius rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Pirui! De ce au rupt logodna, de fapt: "Nu mai vreau să o văd"

De ce nu mai sunt împreună Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei?

Andreea Pirui și Marius au format unul dintre cele mai solide cupluri de la Puterea Dragostei.  Deși cei doi s-au certat de mai multe ori, de fiecare dată au găsit o cale pentru a-și rezolva problemele și pentru a-și continua relația.

Ulterior, după terminarea emisiunii, Marius a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Andreea Pirui, convins fiind că aceasta este femeia alături de care își dorește să trăiască toată viața. Cu toate că aveau planuri de nuntă și lucrurile între ei păreau să meargă din ce în ce mai bine, în cele din urmă, Andreea Pirui și Marius au rupt logodna și s-au despărțit definitiv. 

„Între noi s-a terminat de mult, dar am tot lungit, am vorbit pentru că ne era drag unul de altul, dar nu mai funcționa și nu înțeleg de ce. El e un băiat foarte ok. S-a rupt ceva și ne-am îndepărtat. Ochii care nu se văd, se uită.”, declara Andreea Pirui în urmă cu ceva timp.

Se pare că între Marius și Andreea Pirui nu mai există nicio cale de împăcare, având în vedere că ambii sunt hotărâți să își îndrepte atenția către alte persoane.

Andreea Pirui a recunoscut că între ea și Marius lucrurile nu mai funcționau de multă vreme, dar că exista o legătură între ei foarte puternică și care i-a determinat de fiecare dată să se împace, decizie care s-a dovedit neinspirată în cele din urmă.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv! "Am decis să..."

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce s-au despartit, de fapt, Andreea Pirui si Marius de la Puterea dragostei? "Asta a pus capac!"

Bilanțul oficial: Din cei 1.786.036 de români infectați, 1.701.727 s-au vindecat

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Marius de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul: "După 10 luni de..." A vrut să se știe de la el!

Marius i-a spus Andreei Pirui tot ce crede despre ea: "Ești ipocrită!" Ce l-a deranjat?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies