Cine este noua iubită a lui Iancu Sterp! Artistul a postat prima fotografie cu aleasa inimii lui și a pus fanii pe jar

,
Noua iubită Iancu Sterp

După ce Culiță Sterp și-a întemeiat o familie alături de soția și copilașul lor, iată că Iancu Sterp îi urmează exemplul. Artistul s-a fotografiat cu noua lui iubită pe rețelele sociale.

Bucurie mare în familia Sterp! Iancu nu mai este singur, ci și-a găsit, în sfârșit, aleasa inimii! Fratele lui Culiță Sterp s-a fotografiat alături de noua lui parteneră pe Instagram, și a pus toți fanii pe jar.

Cine este noua iubită a lui Iancu Sterp. Artistul este îndrăgostit, din nou

Este tânăr și frumos, dar multă vreme oamenii s-au întrebat de ce este singur. Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, a postat prima fotografie cu noua lui parteneră, așteptată de toată lumea, de mult timp. Ultima relație în care Iancu a fost implicat și cu care s-a și afișat în fața internauților a fost relația cu Denisa, fosta concurentă de la show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Noua iubită Iancu Sterp

Citeste si: Iancu Sterp nu își poate lua gândul de la Bianca Comănici! Ipostaza fierbinte în care au fost surprinși în holul unui hotel

De când drumurile lui și al Denisei s-au despărțit, Iancu Sterp nu s-a mai afișat cu nicio femeie. Acum, după mult timp, fratele cel mic al lui Culiță Sterp s-a afișat, în sfârșit, cu o domnișoară, și se vede că este mai fericit ca niciodată alături de tânăra misterioasă.

De ce s-au despărțit Iancu Sterp și Denisa de la „Puterea Dragostei”

Chiar dacă nu a postat o fotografie în care să i se vadă chipul tinerei, Iancu Sterp a făcut public faptul că are o relație. În imagine, Iancu o ține strâns la piept pe tânăra misterioasă, zâmbind și fiind vizibil fericit că și-a găsit aleasa inimii.

Citeste si: Iancu Sterp, provocare de zile mari din partea lui Ion Surdu: "Luptă cu mine în cușcă, te bat cu o mână!" De ce s-a mutat luptătorul în Polonia

Mulți oameni i-au admirat pe Iancu Sterp și Denisa ca și cuplu, cei doi au avut o relație destul de complicată și năbădăioasă, cu o diferență de vârstă semnificativă. Pe vremea aceea, Iancu a adus-o pe Denisa și acasă la mama Geta, cu care s-a înțeles destul de bine, atunci. Denisa s-a înțeles, de asemenea, și cu surorile tânărului. Din nefericire, relația lor a durat doar câteva luni, până când Denisa a revenit în Marea Britanie, acolo unde este stabilită și în ziua de azi.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câți bani se aflau, de fapt, în seiful pe care hoții l-au furat din casa mamei Geta. Culiță Sterp oferă o recompensă în valoare de 25.000 de euro celui care îi dă un indiciu...

Brazilia a dat drumul la fotbal - Victorie entuziasmantă împotriva Coreei de Sud și calificare în top 8

Câți bani se aflau, de fapt, în seiful pe care hoții l-au furat din casa mamei Geta. Culiță Sterp oferă o recompensă în valoare de 25.000 de euro celui care îi dă un indiciu...

Ce le-a interzis mama Geta cu desăvârșire turiștilor după ce hoții i-au furat seiful plin cu bani: "Suntem prea buni și prea prosti!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies