Iancu Sterp nu își poate lua gândul de la Bianca Comănici! Ipostaza fierbinte în care au fost surprinși în holul unui hotel

,
Cum au fost surprinsi Iancu Sterp si Bianca Comanici

Bianca Comanici si Iancu Sterp, imagini fierbinti

[Sursa foto: Instagram]

Face ce fac si cei doi sunt surprinsi impreuna in diverse ipostaze chiar daca spun ca ii leaga doar o frumoasa prietenie.


In articol:

Atât Iancu Sterp cât și Bianca Comanici au participat la botezul organizat de Manuela Oprisiu pentru fiica ei, Ozana Măria. Alaturi de fosta concurenta de la Puterea Dragostei au participat și foști colegi de-ai ei din reality-show-ul matrimonial.

Cu toții s-au distrat și au petrecut până în zori pe muzica buna, mai ales că și Iancu Sterp a dat un recital de zile mari.

Iancu Sterp si Bianca Comanici, imagini de senzatie

Citeste si: Natalia, prinsă cu mâța-n sac? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească la Casa Iubirii? Primele declarații ale fostei concurente

Însă, ceea ce a atras atenția multor invitați a fost relația speciala dintre Bianca Comanici și Iancu Sterp. Se știe că cei doi sunt foarte buni prieteni, însă mama Geta chiar i-ar vrea împreună și a subliniat că fiul ei chiar ar trebui să o ia de nevasta, fiind una din femeile pe gustul ei. Se știe că mama Geta este pretențioasă atunci când vine vorba de de femeile din viață lui Iancu Sterp și nu le acorda credite multora foste iubite pe care fiul ei le-a avut. Dar Bianca Comanici pare că este nora ideala. 

Cum au continuat petrecerea Iancu Sterp si Bianca Comanici la un hotel

Cum au fost surprinsi Iancu Sterp si Bianca Comanici la un hotel

[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama Geta o vrea de nora pe Bianca Comanici

Citeste si: Unde s-a refugiat Natalia după eliminarea de la Casa Iubirii și ce spune despre sărutul pe care Sorin i l-a furat: "A fost sălbatic!"

Și chiar daca cei doi se înțeleg de minune, ei susțin că nu se potrivesc că și iubiți și în ciuda tachinările de la întâlnirile pe care le au, se pare că o scânteie exista intre ei, însă trebuie doar să se aprindă.

Iar cel care mereu face primul pas este chiar Iancu care după petrecerea de botez s-a refugiat la hotel unde era cazata și Bianca Comanici. Cei doi au făcut spectacol pe hol în momentul în care Iancu a luat-o în brațe pe Bianca. Și cea care i-a dat de gol a fost chiar Berna care a filmat totul și a pus pe contul ei de Instagram la secțiunea Story.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Iancu Sterp s-a afișat pentru prima dată cu noua iubită în public! Iată ce mesaj emoționant i-a transmis tânărul frumoasei lui partenere de ziua ei de naștere!

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nora lui Florin Salam, primele declarații după ce în mediul online a apărut o știre falsă care anunța decesul celebrului artist! "Este într-o stare stabilă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies