Câți bani se aflau, de fapt, în seiful pe care hoții l-au furat din casa mamei Geta. Culiță Sterp oferă o recompensă în valoare de 25.000 de euro celui care îi dă un indiciu despre cei care l-au jefuit

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 27 apr 2023, 00:10

Câți bani se aflau, de fapt, în seiful pe care hoții l-au furat din casa mamei Geta. Culiță Sterp oferă o recompensă în valoare de 25.000 de euro celui care îi dă un indiciu despre cei care l-au jefuit

S-a aflat câți bani erau în seiful pe care hoții l-au furat din casa mamei lui Culiță Sterp. Artistul a dezvăluit că suma se ridica la ordinul sutelor de mii de euro.

Recent, casa mamei Geta a fost prădată de hoți, seiful de 100 de kilograme, în care se afla agoniseala familiei Sterp, în special a lui Culiță, a fost furat. După ce s-au dat mai multe pronosticuri despre suma care se afla în seif, artistul a intervenit și a dezvăluit că suma se ridica la ordinul sutelor de mii de euro, bani trudiți din greu de familia lui.

Culiță Sterp oferă o recompensă de 25.000 de euro persoanei care îi va da un pont despre hoți

Culiță Sterp trece prin momente grele, după ce agoniseala sa a fost furată. Artistul a dezvăluit că în spatele banilor care au fost furați se află multe nopți nedormite, multe plecări de acasă, departe de familie. 

Cântărețul a făcut un apel către cei din mediul online și le-a dezvăluit că dă o recompensă de 25.000

de euro persoanei care îi va da un pont despre cei care i-a jefuit casa. Artistul vrea să mai recupereze măcar un pic din banii care i-au fost furați, dar, totodată, vrea să știe cine a îndrăznit să facă acest gest.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mama Geta, prădată de hoți! I-au spart casa și au furat seiful plin cu bani: "Erau foarte mulți bani, am zis că leșin!"

“Ni s-a spart casa, ni s-a furat un seif cu foarte mulți bani. Și când zic foarte mulți bani, nu mă refer nici la mii de euro, nu mă refer nici la zeci de mii de euro.

Foarte mulți bani, mult mai mulți. Au fost sute de mii de euro. Erau bani schimbați și în lire și în lei și în euro. Eu am SRL, am firmă, plătesc taxe. De prost nu i-am ținut la bancă, că totul e legal. Într-adevăr, doar banii de la dedicații nu ai cum să îi justifici. De acum încolo, toți banii în cont. Ultima dată când am numărat banii, i-am numărat în aprilie.

Nu am vrut să fac public asta, dar poate ajută cu ceva. Am văzut că mulți oameni au sărit în ajutorul nostru după ce au postat ele vlogul. (n.r. mama Geta și fiica ei) Eu vreau să vă spun că ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să prind hoții și să recuperez măcar jumătate din bani. Dacă nu, dau 10.000

de euro recompensă ca să aflu hoții”, a spus Culiță Sterp pe TikTok.

Citeste si: Ce le-a interzis mama Geta cu desăvârșire turiștilor după ce hoții i-au furat seiful plin cu bani: "Suntem prea buni și prea prosti!"