Imaginile jafului din casa lui Culiță Sterp, surprinse de camerele de supraveghere! A fost observată o dubă suspectă în noaptea spargerii

Author: Lavinia Medrea

La o lună după ce casa lui Culiță Sterp a fost spartă, hoții încă nu au fost găsiți. Cântărețul și frații lui au demarat o anchetă proprie, împreună cu un cunoscut jurnalist, pentru a descoperi cine sunt făptașii.

La o lună de când casa le-a fost spartă,

Culiță Sterp și familia lui au reușit să intre în posesia primelor imagini de pe camerele de supraveghere, un pas important în descoperirea făptașilor.

O dubă suspectă a fost observată pe camerele de supraveghere, în noaptea jafului

În imaginile postate de jurnalistul de investigație, pe YouTube, poate fi observată o dubă albă, care vine din sens opus față de restul mașinilor.

„Am descoperit un număr de 11 mașini. În noaptea fatidică, în noaptea jafului, au trecut 11 mașini pe acea stradă. Zece mașini au venit dinspre Hațeg către casă, una dintre ele a intrat pe această stradă, și o mașină s-a dus invers, către Hațeg.

Una dintre mașini mi se pare interesantă și cred că putea fi ușor identificată.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Citeste si: Mama Geta, prădată de hoți! I-au spart casa și au furat seiful plin cu bani: "Erau foarte mulți bani, am zis că leșin!"

În jur de ora 02:00 este o dubă albă.

Această dubă care are și lumini pe lateral, nu știu daca ați mai văzut des așa ceva, este o mașină care foarte ușor poate fi identificată. Sigur că această cameră nu a surprins duba astfel încât să poată fi identificată cu număr și cu tot ce trebuie, dar avem câteva caracteristici. Eu am descoperit lucrurile astea, și mai sunt încă vreo 10 mașini, dar asta mi s-a părut mie mai interesantă”, a afirmat Luis Lazarus, pe canalul său de Youtube.

Comentariul emoționant pe care i l-a lăsat logodnica lui Culiță Sterp la o fotografie: „Uite cum îmi fac rău singură”

Culiță Sterp oferă o recompensă uriașă pentru cine reușește să prindă hoții

„Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic 'foarte mulți' nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro. Mult mai mulți bani. Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta.

Citeste si: Câți bani se aflau, de fapt, în seiful pe care hoții l-au furat din casa mamei Geta. Culiță Sterp oferă o recompensă în valoare de 25.000 de euro celui care îi dă un indiciu despre cei care l-au jefuit

Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa. A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți. Eu m-am gândit, cum au fost mai mulți hoți, cu siguranță o să se spargă unul dintre ei, că ba nu se înțeleg să împartă banii și ei așa sunt, se dau în gât unii pe alții. Sau dacă cineva a văzut un seif, seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kilograme, cât jumătate de frigider. Era gri, în caz că îl vedeți pe undeva aruncat, printr-o pădure, ăsta e un indiciu, al meu era cu cod.", a declarat Culiță Sterp. Se pare că artistul este hotărât să ofere o recompensă de 25.000 de euro celui care poate să-l ajute să-i prindă pe hoții care i-au spart casa.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.