Cine este miliardarul care a curtat-o pe Andreea Bănică: „Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună”

Author: Amalia Georgescu

Andreea Bănică a dezvăluit că a fost curtată de un miliardar 

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Bănică are o relație cu Lucian Mitrea de ani buni, el fiind prima dragoste a vedetei și cel care i-a devenit ulterior soț. Cu toate acestea, a fost un moment în care un miliardar a curtat-o pe Andreea Bănică.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Deși toată lumea știe că cei doi au o relație specială, Andreea Bănică a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a existat un moment în viața ei în care a fost abordată de un cunoscut miliardar.

Andreea Bănică, moment stânjenitor. Cum a reacționat atunci când a fost curtată de un miliardar? 

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase femei din România, aceasta reușind să îi cucerească pe cei din jur doar cu o simplă privire. Chiar dacă în viața ei amoroasă există un singur bărbat, Lucian Mitrea, acest lucru nu l-a împiedicat pe un cunoscut miliardar să îi facă avansuri. Vedeta a povestit că în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când ea și Lucian Mitrea nu erau căsătoriți, un om de afaceri din străinătate s-a oferit să o plimbe cu mașina lui decapotabilă.

Îndemnată de actualul ei soț să accepte propunerea, Andreea Bănică s-a urcat în mașina miliardarului, moment în care acesta i-a dat de înțeles că intențiile sale sunt cu totul altele. 

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Bănică a povestit că momentul a fost unul stânjenitor și că s-a simțit foarte rușinată. Ulterior, vedeta a trecut peste această întâmplare și, privind în urmă, acum realizează că astfel de propuneri pot să apară oricând în rândul persoanelor publice. 

„Da, da. (n.r a fost curtată de un miliardar) Vai, m-am simțit foarte prost. În acel moment nu eram căsătorită, eram cu Lucian. Respectivul nu știa că eu am o relație cu Lucian. Era din altă parte, din altă țară, lângă noi, la vecini. Am ajuns acolo la un eveniment de-al lui și a vrut să mă plimbe cu mașina lui decapotabilă. Lucian, cum e el foarte zăpăcit și foarte normal așa, câteodată poate anormal pentru unii, mi-a zis „du-te, du-te cu el, du-te și plimbă-te să vezi și tu cum merge mașina asta”.

Lucian e pasionat de mașini și nu s-a gândit o clipă că respectivul are niște intenții pentru mine. Nu aveam nici bani pe atunci, nici mașini, eram la începuturile noastre. M-am suit în mașină cu respectivul, am plecat, eram stângace. Respectivul mi-a spus: „Știi vreo fată așa frumoasă ca tine căreia să îi ofer această mașină?”. În momentul ăla eram sub scaun de rușine, cred că m-am înroșit toată, din cap până în picioare.
Nu m-am mai putut uita la el, mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună. I-am spus: „Îmi pare rău, nu cunosc așa fete care să își dorească o astfel de mașină”. Mă gândeam ce ar trebui să facă ele pentru acea mașină. Am ajuns la destinație, l-am sunat pe Lucian.(...) Am trecut peste acest moment, dar oarecum este normal pentru o femeie să primească și astfel de propuneri, mai puțin frumoase, mai frumoase”,
a povestit Andreea Bănică. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Câte operații estetice are Andreea Bănică. Vedeta a recunoscut totul: „Nu mi-a fost ușor să iau această decizie”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au o relație încă din perioada liceului

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de pe vremea când erau doar doi adolescenți. Cei doi s-au cunoscut în liceu, s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar de atunci formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. În prezent, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au o căsnicie fericită, doi copii și se iubesc la fel ca în prima zi.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.
M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oraș, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.(...) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei. Astăzi sunt împreună cu „același iubit”, Lucian. Îi spun în fiecare zi că îl iubesc și că îmi doresc să nu treacă zi în care să nu fiu sărutată de el, iar Sofia Maria și Noah Andrei întregesc familia noastră dragă cu zâmbetele și inocența lor.”, a povestit Andreea Bănică în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Andreea Bănică, despre povestea impresionantă din spatele căsniciei cu Lucian Mitrea: ”Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei” Cum s-a cunoscut artista cu tatăl copiilor ei