Andreea Bănică, blocată la coadă în benzinărie! Cum a fost surprinsă artista în mijlocul haosului FOTO

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 dec 2022, 00:25

Andreea Bănică, blocată la coadă în benzinărie! Cum a fost surprinsă artista în mijlocul haosului FOTO

Sursa: Instagram Andreea Banica

Isteria s-a instalat în rândul șoferilor seara trecută, după ce au fost anunțate scumpiri usturătoare la carburanți. Andreea Bănică s-a numărat printre românii care au stat la cozile uriașe din benzinării.

Seara trecută, românii au dat năvală în benzinării, după ce s-au anunțat scumpiri usturătoare la carburanți. Printre cei care s-au aliniat la cozile uriașe de la stațiile de alimentare s-a numărat și Andreea Bănica. Celebra artista s-a trezit în mijlocul infernului, neștiind ce se întâmplă, de fapt.

Andreea Bănică, blocată la coadă în benzinărie

După ce o știre falsă a luat cu asalt internetul și anunțat scumpri usturătoare la benzină și motorină, panica s-a instalat în rândul oamenilor și au dat buzna în benzinării pentru a face full-ul.  

Andreea Bănică s-a numărat printre cei care au stat la cozi infernale pentru a-și alimenta automobilul și a surprins întreg momentul într-o filmare pe care a urcat-o pe pagina ei de Instagram, la secțiunea stories.

Vedeta nu avea habar de ce oamenii se înghesuiau la benzinărie, însă, ulterior, a aflat de la radio despre scumpririle care urmau să se aplice de noaptea trecută.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Doamne ferește! Eu sunt la peco. Sunt conzi foarte, foarte mari în pecouri pentru alimentare. Nu știu ce se întâmplă, dar mi se pare că totul se dă peste cap, în spatele meu sunt alte mașini”, a precizat Andreea Bănică, în timp ce se afla la coadă în benzinărie pentru a alimenta.

Artista a mai precizat că Bucureștiul este blocat pentru că oamenii au dat năvală în stațiile de alimentare pentru a face full-ul mașinilor.

Citeste si: Andreea Bănică, sumă record pentru un botez! Câți bani a primit pentru o cântare de 45 de minute!

Ce face Andreea Bănică zilnic pentru a se păstra în formă

La 43 de ani, Andreea Bănică are un stil de viață foarte sănătos și are grijă să rămână în formă, iar orele petrecute în sala de sport se pot vedea cu ochiul liber.

”Am 62 de kg! A arăta bine nu înseamnă neapărat a avea cât mai puține kilograme, ci să fii bine cu tine atunci când te uiți în oglindă. Îmi place mult forma corpului meu, însă lucrez la sală să mă tonific, să îmi iubesc corpul, să fiu bine cu mine și da, să dau câteva kilograme jos atunci când este nevoie”,  a

scris Andreea Bănică într-o postare pe Instagram.

Citeste si: Andreea Bănică are o siluetă de invidiat la 43 de ani! Ce face vedeta în fiecare zi pentru a se păstra în formă