Câte operații estetice are Andreea Bănică. Vedeta a recunoscut totul: „Nu mi-a fost ușor să iau această decizie”

,
Andreea Bănică

Câte operații estetice are Andreea Bănică. Vedeta a recunoscut totul: „Nu mi-a fost ușor să iau această decizie”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Bănică, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, a recunoscut totul despre operațiile estetice. Iată care este, de fapt, adevărul.

De foarte multe ori, oamenii au suspectat-o pe Andreea Bănică de faptul că ar avea operații estetice. Cântăreața a făcut lumină în acest caz și a dat toate explicațiile necesare, pentru a opri toate zvonurile.

Câte operații estetice are, de fapt, Andreea Bănică

Andreea Bănică

Câte operații estetice are, de fapt, Andreea Bănică

[Sursa foto: Instagram Andreea Bănică]

„Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată.

Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram, în urmă cu aproape un an.

Citeste si: Andreea Bănică, blocată la coadă în benzinărie! Cum a fost surprinsă artista în mijlocul haosului FOTO

O singură intervenție estetică pe care Andreea Bănică a făcut-o este una la nivelul feței. Cântăreața, în 2018, și-a eliminat alunița ei caracteristică.

„Da, celebra mea aluniță, fără de care nu-mi imaginam cum o să fiu. Dar, iată că a sosit și acest moment, am scos-o! Pentru mine nu s-a schimbat nimic.

Cu sau fără aluniță, sunt aceeași! Nu mi-a fost ușor să iau această decizie și m-am consultat cu cei dragi din jurul mei, dar și cu specialiști în domeniu, desigur. (…) Am decis să fac acest lucru din considerente medicale, pentru mine, indiferent de câte comentarii am primit, alunița nu a fost un complex”, a transmis Andreea Bănică, la acea vreme.

De asemenea, Andreea Bănică a fost supusă și unei operații de septoplastie, având în vedere problemele pe care le avea cu respirația.

„Am avut operație de septoplastie pentru a-mi rezolva problemele de respirație pe care le aveam de mult timp.

Ajunsesem să dorm cu patru perne, stăteam aproape în șezut. E o operație pe care o amânam de 5 ani. M-a sunat medicul și m-a întrebat dacă pot să mă operez pe 1 iunie. L-am sunat pe Lucian, i-am spus, apoi l-am sunat pe medic. Am trei luni de când m-am operat, va mai dura opt luni- un an, atunci se așează, pentru că e inflamația foarte mare”,  a declarat Andreea Bănică, în cadrul emisiunii Teo Show.

Andreea Bănică, acuzată de faptul că și-a făcut implant de sâni și fese

Andreea Bănică

Andreea Bănică, acuzată de faptul că și-a făcut implant de sâni și fese

[Sursa foto: Instagram Andreea Bănică]

„De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul.

Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații. De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul.

Citeste si: Andreea Bănică are o siluetă de invidiat la 43 de ani! Ce face vedeta în fiecare zi pentru a se păstra în formă

Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații”, a explicat Andreea Bălan, demontând toate zvonurile cum că ar avea implant în fese și în sâni.

Duminica aceasta, de la ora 22:30, Andreea Bălan poate fi descoperită în adevăratul sens al cuvântului urmărind emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată exclusiv pe Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Bănică, despre povestea impresionantă din spatele căsniciei cu Lucian Mitrea: ”Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei” Cum...

Amenințată de recesiune, Germania își activează scutul: Furnizorii de energie vor obligați să justifice viitoare majorări de prețuri

Andreea Bănică, despre povestea impresionantă din spatele căsniciei cu Lucian Mitrea: ”Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei” Cum...

Andreea Banica vine duminica la “40 de intrebari cu Denise Rifai”. Artista face o serie de dezvaluiri menite sa faca lumina in toate aspectele ce tin cariera si viata personala

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies