Cine este micuțul actor Berk Toktamışoğlu, care a jucat rolul fratelui lui Ali Vefa în serialul Doctorul minune! Iată câți ani are carismaticul băiețel!

,
actori serialul doctorul minune
Micutul Berk Toktamışoğlu, alaturi de Taner Olmez[Sursa foto: kimnereli.net]

Berk Toktamışoğlu a cucerit publicul cu talentul și carismă să încă de la prima apariție în serialul Doctorul minune.


In articol:

Berk Toktamışoğlu s-a născut în anul 2010, în Istanbul, într-o familie de artiști. Părinții săi i-au descoperit încă de la vârstă de cinci ani talentul și pasiunea să pentru actorie și au decis să participe la diverse castinguri ale caselor de producție din Istanbul.

In anul 2019 micutul a fost cooptat sa joace in serialul Doctorul minune.

Cine este micuțul actor Berk Toktamışoğlu, care a jucat rolul fratelui lui Ali Vefa în serialul Doctorul minune!

Micuțul Berk a luat contact încă de la câțiva ani cu tot ceea ce înseamnă un platou de filmare, deoarece părinții săi lucrează în domeniul actoriei, mama să, Banu Toktamışoğlu, este producător, iar tatăl lui, Murat Toktamışoğlu, este scenarist și regizor.

Astfel, Berk a fost fascinat de această lume și și-a dorit să ajungă să joace pe un platou de filmare, iar visul lui s-a îndeplinit încă din anul 2018, când a fost cooptat să joace primul lui rol într-un film artistic Dümdüz Adam, regizat de tatăl sau, Murat Toktamışoğlu care i-a adus mare succes și a cucerit publicul din Turcia cu talentul lui.

doctorul minune serial

Berk Toktamışoğlu in serialul Doctorul minune

[Sursa foto: biyografya.com]

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

Un an mai târziu, Berk Toktamışoğlu a

fost selectat să joace și în primul lui rol într-un serial de televiziune, Doctorul minune, în care a interpretat magistral rolul fratelui mai mare al protagonistului Ali Vefa. Micuțul Berk s-a adaptat perfect regimului de lucru de pe platourile de filmare ale serialului și a reușit să facă față cu brio și aceste mari provocări pentru carieră să precoce.

actorii serialului doctorul minune

Berk Toktamışoğlu, alaturi de actorul Onur Tuna

[Sursa foto: haberturk.com]

Berk a fost îndrăgit rapid de către toți actorii consacrați din distribuția producției Doctorul minune, de la care a învățat multe secrete.

Însă de departe cele mai frumoase relații de prietenie le-a stabilit cu Taner Olmez și cu Onur Tună, pe care i-a plăcut din prima clipă. Cu siguranță Berk Toktamışoğlu va continuă pe acest drum și va deveni un mare actor în Turcia despre care se va auzi peste ani chiar și peste hotare.

Citeste si: Taner Ölmez, Doctorul minune, cadou de sute de mii de euro pentru frumoasa lui sotie. Pe ce a dat atatia bani

 

Citește-ne pe

Citește și:

Taner Ölmez, Doctorul minune, cadou de sute de mii de euro pentru frumoasa lui sotie. Pe ce a dat atatia bani

Descoperire macabră anunțată la 112 - Cadavru parțial mâncat de câini, pe Centura Capitalei

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Ea a fost și va rămâne cea mai mare dragoste a celebrului Serkan Keskin, actorul care da viață personajului Muhsin în serialul Doctorul minune! Iată când se preconizează nunta...

Recunoașteți băiețelul din imagine? Este unul dintre cei mai chipeși și talentați actori din serialul Doctorul minune! Astăzi este un bărbat seducător!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies