Ea a fost și va rămâne cea mai mare dragoste a celebrului Serkan Keskin, actorul care da viață personajului Muhsin în serialul Doctorul minune! Iată când se preconizează nunta celor doi actori!

,
muhsin doctorul minune

Serkan Keskin, alaturi de iubita sa, actrita Meric Aral

[Sursa foto: Instagram Serkan Keskin]

Personajul Muhsin din producția Doctorul minune a făcut furori printre fanii serialului deoarece a rivalizat cu eroul acțiunii Ali Vefa!


In articol:

Actorul Serkan Keskin, în vârstă de 44 de ani, a cucerit publicul din Turcia datorită talentului sau uluitor atât în domeniul actoriei cât și în muzică, pe care le-a îmbinat cu mare succes în ultimii ani.

Astfel, Serkan a reușit de-a lungul celor aproape 20 de ani de carieră să devină unul dintre cei mai apreciați actori și muzicieni turci.

Ea a este cea mai mare iubire a celebrului actor Serkan Keskin, actorul care da viață personajului Muhsin în serialul Doctorul minune

Telespectatorii din România l-a cunoscut pentru prima dată pe Serkan Keskin jucând în serialul Kosem, în anul 2017, iar în prezent acesta apare în serialul Doctorul minune, în care joacă rolul medicului genial Muhsin, care suferă de aceeași afecțiune din spectrul autismului că și personajul principal Ali Vefa și care au devenit rivali. Însă în ciuda rivalității celor doi actori, conform scenariului, în viață reală aceștia sunt buni prieteni și colegi în cadrul formației muzicale înființate de Taner Olmez.

muhsin doctorul minune

Serkan Keskink, canta in bandul lui Taner Olmez

[Sursa foto: Captură YouTube]

Serkan Keskin a venit pe lume în anul 1978, în orașul Izmit, în care a crescut și a primit o educație aleasă de la părinții săi. După încheierea cu brio a liceului, Serkan a decis să urmeze calea spre actorie, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni un actor renumit.

Însă acesta nu a dorit să renunțe nici la cea de-a două mare pasiune, muzică. Acesta a urmat cursurilede teatru ale Școlii înființate de Teatrul de Stat din Izmit, coordonate de regozorul Ișıl Kasapoğlu. Iar în anul 1998 Serkan Keskin a început să joace pe scenă teatrului din Izmit, până în anul 2001, când a decis să se mute în Istanbul, acolo unde s-a înscris și la Academia de Teatru, între 1999 și 2002.
După absolvire, Serkan a pus bazele unei companii de teatru, Semaver Kumpanya, împreună cu Ișıl Kasapoğlu, proiect de care este foarte mândru. Primul rol jucat într-un serial de televiziune al actorului Serkan Keskin a fost în anul 2004, în producția Tramvay, care i-a adus mare succes. Au urmat apoi multe alte roluri atât în seriale cât și în filme artistice de excepție.

muhsin din doctorul minune

Serkan Keskin, rolul Muhsin din serialul Doctorul minune

[Sursa foto: Twitter Mucize Doktor]

Citeste si: Muhsin din serialul Doctorul minune, pasiune nebănuită! Iată cât de bine cântă talentatul actor Serkan Keskin, în formația creată de colegul și prietenul lui, Taner Olmez!

Dacă pe plan profesional celebrul

actor a avut parte de multe succese de-a lungul carierei sale, pe plan personal, acesta n-a avut aceeași reușită, deoarece ani la rând și-a căutat sufletul pereche însă fără sorți de izbândă. De trei ani însă acesta este un bărbat fericit și împlinit, deoarece s-a îndrăgostit iremediabial de o colegă de breaslă, Meric Aral, alături de care trăiește o superbă poveste de iubire.

muhsin doctorul minune

Serkan Keskin si iubita sa

[Sursa foto: Instagram Serkan Keskin]

De curând, cei doi au fost surprinși de paparazzi la ieșirea de la un concert, unde au fost întrebați ce gânduri au în privința relației lor. Curioși să afle dacă cei doi actori s-au gândit deja la o posibilă căsătorie, Serkan și Meric au mărturisit că nuntă poate fi în viitor.

"Totul merge foarte bine. Căsătoria poate fi în viitor, dar suntem foarte fericiți acum. Vom privi înainte", a spus Serkan Keskin, potrivit haberturk.com

muhsin din doctorul minune

Serkan Keskin, alaturi de iubia sa

[Sursa foto: haberturk.com]

Citeste si: Cine este Muhsin din serialul Doctorul minune? Talentatul actor Serkan Keskin, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

 

Citește-ne pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Ali, test de foc!

UDMR îi reproșează lui Emil Boc întâlnirea cu 'scandalagiul extremist' George Simion: 'A fost o greşeală, domnule primar!'

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Muhsin din serialul Doctorul minune, pasiune nebănuită! Iată cât de bine cântă talentatul actor Serkan Keskin, în formația creată de colegul și prietenul lui, Taner Olmez!

Cine este Muhsin din serialul Doctorul minune? Talentatul actor Serkan Keskin, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies