Cine este designerul român care a creat rochiile pe care Carmen Iohannis le-a purtat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Colaborează cu soția președintelui de mult timp

Author: Lavinia Medrea

Ținutele lui Carmen Iohannis pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Sursa: Facebook Andreea Tincu - colaj Kanal D

Carmen Iohannis a purtat, la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, două ținute dedicate diferite. Ambele, spre mândria țării noastre, au fost croite de un designer român.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au mers împreună luni, 19 septembrie, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, acolo unde au fost prezenți mai mulți lideri mondiali și diferiți politicieni. Soția   președintelui României a avut două ținute pentru acest trist eveniment, Prima Doamnă a României alegând să îmbrace două rochii negre, de lungime medie, potrivit Elle

Cine este designerul român care i-a creat lui Carmen Iohannis ținutele

Pentru înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, Carmen Iohannis a ales să poarte două rochii negre, de lungime medie, ambele create de designer-ul Andreea Tincu. Creatoarea de modă colaborează de mai mult timp cu Prima Doamnă a României.

Citeste si: Mesajul lui Klaus Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a ”Exprim încă o dată, în numele poporului român, întreaga noastră compasiune pentru această mare pierdere”

La dineul de la Palatul Buckingham, care a avut loc înaintea ceremoniei de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a, Carmen I ohannis   a îmbrăcat o rochie neagră, simplă, la care a asortat o pereche de pantofi și o geantă tip clutch.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La înmormântarea propriu zisă, soția liderului român a purtat o rochie neagră din catifea.

Cât au costat ținutele purtate de Carmen Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prețurile celor două ținute pe care le-a purtat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a sunt diferite. Prima rochie, cea simplă și neagră, purtată la dineu, a costat 1.500

de lei, iar cea din catifea, purtată la funeralii, valorează 2.800 de lei.

Ținutele alese de Carmen Iohannis în Marea Britanie nu au scăpat nici de data asta de răutățile internauților ori a designerilor. Cătălin Botezatu se numără printre cei care au avut ceva de spus despre prestanța soției lui Klaus Iohannis la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Citeste si: Ținuta lui Carmen Iohannis pentru întâlnirea cu Jill Biden, criticată de internauți: „Asta-i rochița de la Înviere?”

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil! În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii.

Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!”, a opinat Cătălin Botezatu.